Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

23 April 2009

anggapanmu

ape prasaan korg klu elok2 mood tgh baik, tetibe ade org spoil kan?? sure ''hangin" kan.. trus cam tjejas feeling hepi+gumbira+riangria+ceria :(

okay, soalan ke-2, what do u expect klu tgk org tg wat study grup??
sure, mestilah korg da set dlm mind yg dowg ni komfem akan berbincang & mngeluarkan sound..means, x silent lah..
FAKTA: ktrg pun bkumpul & study kat cafe.full stop.

ke-3, katelah klu ktrg x study pon, tp juz duk & chill+lepak ramai2 kat cafe, what do u expect klu nampak?? & jwpnnye, mestilah dorg boleh huhahuhahuha sesuke hati..sebab mane ade org lepak dgn cara sume senyap & x bsuara sepatah haram pun..

al-kisah, tgh dok study kat cafe, tetibe dtglah seorg indvdu(prmpuan) yg x dikenali ni kat meja ktrg.. time tuh tgh bincang psal "AKADEMIK'' ye!! subjek ''MUAMALAT"..
prmpuan nih, dgn muka yg "kekwat" nye suruh ktrg diam..sbb katenye lah, ktrg bising sampai mengganggu die n lg sorg kwn die ngah study..

hello cik adek, dah lah awak stranger.. pastuh, ktrg bukn nye wat bising yg x munasabah.. kirenye level standard2 baru.. lagipun ni kat ''CAFE'', bukannye library yg nak suruh ktrg senyap2 nehh.klu ko nak study kat tmpat yg xde gangguan, gi ah ppustakaan ke, bilik ko ke, bilik mmber ko yg pendiam ke... iisssshh, rosak mood org tau!!! menci~



2 comments:

intan love safinaz said...

Fakta penting...aku tengah present muamalat time tu...sangat hilang mood..terima kasih kpd exco moot dan bahas kerana mengembalikan mood aku.hhehehe..merepek..

Dilla said...

tuh lah.. naseb baek ade exco moot..klu ade msalah xde mud, dowg boleh settlekan..hahahahha;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

23 April 2009

anggapanmu

ape prasaan korg klu elok2 mood tgh baik, tetibe ade org spoil kan?? sure ''hangin" kan.. trus cam tjejas feeling hepi+gumbira+riangria+ceria :(

okay, soalan ke-2, what do u expect klu tgk org tg wat study grup??
sure, mestilah korg da set dlm mind yg dowg ni komfem akan berbincang & mngeluarkan sound..means, x silent lah..
FAKTA: ktrg pun bkumpul & study kat cafe.full stop.

ke-3, katelah klu ktrg x study pon, tp juz duk & chill+lepak ramai2 kat cafe, what do u expect klu nampak?? & jwpnnye, mestilah dorg boleh huhahuhahuha sesuke hati..sebab mane ade org lepak dgn cara sume senyap & x bsuara sepatah haram pun..

al-kisah, tgh dok study kat cafe, tetibe dtglah seorg indvdu(prmpuan) yg x dikenali ni kat meja ktrg.. time tuh tgh bincang psal "AKADEMIK'' ye!! subjek ''MUAMALAT"..
prmpuan nih, dgn muka yg "kekwat" nye suruh ktrg diam..sbb katenye lah, ktrg bising sampai mengganggu die n lg sorg kwn die ngah study..

hello cik adek, dah lah awak stranger.. pastuh, ktrg bukn nye wat bising yg x munasabah.. kirenye level standard2 baru.. lagipun ni kat ''CAFE'', bukannye library yg nak suruh ktrg senyap2 nehh.klu ko nak study kat tmpat yg xde gangguan, gi ah ppustakaan ke, bilik ko ke, bilik mmber ko yg pendiam ke... iisssshh, rosak mood org tau!!! menci~



2 comments:

intan love safinaz said...

Fakta penting...aku tengah present muamalat time tu...sangat hilang mood..terima kasih kpd exco moot dan bahas kerana mengembalikan mood aku.hhehehe..merepek..

Dilla said...

tuh lah.. naseb baek ade exco moot..klu ade msalah xde mud, dowg boleh settlekan..hahahahha;p