Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

01 November 2009

berminat untuk main guitar ?

kalau ade sape2 yg minat nak main gitar, tp malas nak pergi kelas muzik,
*yelah, maybe sbb kos, or jauh ke*, maka, skarang ni nak promote cara belajar main gitar ngan cepat, senang, & yg penting boleh buat sendiri kat rumah!!
boleh feeling2 cam ada cikgu muzik peribadi lagi tau!! :))


caranya:
klik kat link ni:
belajargitar.com
or klik kat gambar gitar dlm page ni!! *tgk sebelah kanan blog*

kat link ni ade e-book belajar main gitar,
yg penting dalam versi BAHASA MELAYU tau..
berbaloi okay :))

x cuba x tau..
yg baru2 belajar n minat nak main gitar; inilah peluang ANDA!!
pasni, sume org boleh main gitar dgn senang hatinye:))
hehehe:))

5 comments:

*ati anuar* said...

dila!!!
ati ney.
i had lost ur fon number...
aku dah pki number baru...
mish u dear...

stereokustereomu said...
This comment has been removed by the author.
dilla said...

miss u tOo bebeh :)) gve me ur num dear..bg kat fb msg//

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

eh dila kartun la nih haha.
kirim salam mimi eh.
kak rai nih :)
belajar rajin2 tau korang2. akak abes dah hahah.

Dilla said...

oohh kak rai:)) lame x jumpe~ bestnye kan org tuu da abess blaja..huhu..btw, hepi new yer :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

01 November 2009

berminat untuk main guitar ?

kalau ade sape2 yg minat nak main gitar, tp malas nak pergi kelas muzik,
*yelah, maybe sbb kos, or jauh ke*, maka, skarang ni nak promote cara belajar main gitar ngan cepat, senang, & yg penting boleh buat sendiri kat rumah!!
boleh feeling2 cam ada cikgu muzik peribadi lagi tau!! :))


caranya:
klik kat link ni:
belajargitar.com
or klik kat gambar gitar dlm page ni!! *tgk sebelah kanan blog*

kat link ni ade e-book belajar main gitar,
yg penting dalam versi BAHASA MELAYU tau..
berbaloi okay :))

x cuba x tau..
yg baru2 belajar n minat nak main gitar; inilah peluang ANDA!!
pasni, sume org boleh main gitar dgn senang hatinye:))
hehehe:))

5 comments:

*ati anuar* said...

dila!!!
ati ney.
i had lost ur fon number...
aku dah pki number baru...
mish u dear...

stereokustereomu said...
This comment has been removed by the author.
dilla said...

miss u tOo bebeh :)) gve me ur num dear..bg kat fb msg//

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

eh dila kartun la nih haha.
kirim salam mimi eh.
kak rai nih :)
belajar rajin2 tau korang2. akak abes dah hahah.

Dilla said...

oohh kak rai:)) lame x jumpe~ bestnye kan org tuu da abess blaja..huhu..btw, hepi new yer :))