Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

05 February 2009

pandangan "scholarcheap" mengenai ciri2 lelaki mengikut bulan lahir...

Artikel diambil dari myuitm.. & ini hanyalah pandangan peribadi.. no offence ye ;p

Hehehehe.. & sila jangan percaya sangat ye!!!

(tgh boring sebab tutor tort xde ni~)


Leo (24 Julai - 23 Ogos)

Orang nya : Penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tak ego...(jejaka leo memang gitu).


Intan & Dilla said: x EGO!!!! Yeke??!!! Cam susah nak caye je~ ;p

Virgo (24 Ogos - 23 September)

Orang nya : Pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.


Dilla & Intan said: errrmm..ahhh...haah.. “jual gelang”

Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober)

Orang nya : Cerewet, posessive, takes thingslightly when comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal

Intan & Dilla said: jujur ke ‘lampi’(lambat pickup hehe..)

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)

Orang nya : Action serius, mudah cemburu, mood swing..

Dilla & Intan said: agak serius & skema gak sumtimes…


Sagitarius ( 23 November - 21 December)

Orang nya : Fu..yoh..siapa dpt memang untung...Sagitarius org nya happy aje..suka (bergembira tepok tangan sama2..la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous dan sungguh romantik.

Intan & Dilla said: betul,betul,betul!!! (intonasi mcm upin ngan ipin ye;)


Capricon ( 22 December - 20 Januari)

Orang Nya : Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricon seorg yg sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda

Dilla & Intan said: Amy, komen plizz ;)


Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)

Orang Nya : Pijak semut tak mati..


Intan & Dilla said: huhu, ringan betul dowg ni!! Semut pun x mati klu dah kne pijak!! Isk isk...

Pisces (20 Februari - 20 Mac)

Orang Nya : Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy..


Dilla & Intan said: metrosexual la ni yea..

Aries (21 Mac - 20 April)

Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent.

Intan & Dilla said: saya sayang mak saya!!! “Mak saya kata….”

Taurus (21 April - 21 Mei)

Orang nya : Mencabar, garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dgn pendirian sendiri...

Dilla & Intan said: “Singer, menawan keluarga bahagia

Gemini (22 Mei - 21 Jun)

Orang nya: egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debat, jgn harap anda nak menang.. dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasan nya.


Intan & Dilla said: ada ciri2 yg penting utk jd seorg lawyer ye;) hehe

Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)

Orangnya : Segak, kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebaliknya.. ( berhati-hati ya )


Dilla & Intan said: kami blur +_+

14 comments:

aMyRuL's anD zaKiaH said...

ini sume ulasan dr korg berdua yg join kelab mencari cinta ukm neh..hu3..awat virgo jual gelang?

tp ak kn mmg pemalu..ha3..

Dilla said...

kan lepas pkataan "haah" ktrg akan sambung ngan ayat, "jual gelang.." heheheeh...

hang pemalu kah>>>??
konpius;p

Intan *Schaghinach* said...

hahahaha...mirul pemalu? Excuse me, where's the emergency room plzz...

btw, aku paling setuju berhati hati dgn lelaki cancer..

Dilla said...

intan,
stephen chow ngan tom cruise zodiak cancer..so, kt kne bhati2 ngan dowg lah eyh??!! ;p hikhikhik..
-tapi mereka mmg kaya-

aMyRuL's anD zaKiaH said...

ke korg takut kena cancer?

ha3..

Intan *Schaghinach* said...

dilla,

stephen chow aku x kenal sgt tapi tom cruise mmg bahaya. Aku dah serik dgn dia..hua hua hua perasan...

mirul,

yela, asyik tertekan je dgn lelaki cancer mana x kena kanser cam ni...

sya-fUll-wIf-labyrinth said...

Hye!!
have u heard of Boonga Art Shoes??

i bet u did!

would u like to join the team by becoming one of the agents to promote the shoes??

u cn make money out of it!!

do visit http://www.boongashoes.blogspot.com

Intan *Schaghinach* said...

dilla, dh dpt keje part time ek?

ahmadfaiq said...

wei, apa kata kat aku teruk sgt ni

Intan *Schaghinach* said...

:-I ....lambatlah ko ni pak cik!

Ko sorang jela di galaksi bima sakti ni yg berbintang cancer, ye faiq? :]

white witch said...

here i am...
sal jejaka capricorn yg amy kenal...
dia dh sgt berubah tuk amy....
dulu myb die sgt kras kpla...
egoistik...ssh lafaz 'cinta'...
but he now...
totally differentz...
dia mmg dh cm terkuar dr kelompok..
hehehehe...
as conclusion....
I'M TOTALLY IN LOVE WITH HIM....;p

Dilla said...

wah3 amy..
nak teka lah sape jejaka tuh..hehehe

white witch said...

teka arr...teka arr....
klu sape btul, dpt 100 markah...
hehehehe...;p

Dilla said...

encik durian!!!
hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

05 February 2009

pandangan "scholarcheap" mengenai ciri2 lelaki mengikut bulan lahir...

Artikel diambil dari myuitm.. & ini hanyalah pandangan peribadi.. no offence ye ;p

Hehehehe.. & sila jangan percaya sangat ye!!!

(tgh boring sebab tutor tort xde ni~)


Leo (24 Julai - 23 Ogos)

Orang nya : Penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tak ego...(jejaka leo memang gitu).


Intan & Dilla said: x EGO!!!! Yeke??!!! Cam susah nak caye je~ ;p

Virgo (24 Ogos - 23 September)

Orang nya : Pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.


Dilla & Intan said: errrmm..ahhh...haah.. “jual gelang”

Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober)

Orang nya : Cerewet, posessive, takes thingslightly when comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal

Intan & Dilla said: jujur ke ‘lampi’(lambat pickup hehe..)

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)

Orang nya : Action serius, mudah cemburu, mood swing..

Dilla & Intan said: agak serius & skema gak sumtimes…


Sagitarius ( 23 November - 21 December)

Orang nya : Fu..yoh..siapa dpt memang untung...Sagitarius org nya happy aje..suka (bergembira tepok tangan sama2..la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous dan sungguh romantik.

Intan & Dilla said: betul,betul,betul!!! (intonasi mcm upin ngan ipin ye;)


Capricon ( 22 December - 20 Januari)

Orang Nya : Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricon seorg yg sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda

Dilla & Intan said: Amy, komen plizz ;)


Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)

Orang Nya : Pijak semut tak mati..


Intan & Dilla said: huhu, ringan betul dowg ni!! Semut pun x mati klu dah kne pijak!! Isk isk...

Pisces (20 Februari - 20 Mac)

Orang Nya : Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy..


Dilla & Intan said: metrosexual la ni yea..

Aries (21 Mac - 20 April)

Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent.

Intan & Dilla said: saya sayang mak saya!!! “Mak saya kata….”

Taurus (21 April - 21 Mei)

Orang nya : Mencabar, garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dgn pendirian sendiri...

Dilla & Intan said: “Singer, menawan keluarga bahagia

Gemini (22 Mei - 21 Jun)

Orang nya: egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debat, jgn harap anda nak menang.. dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasan nya.


Intan & Dilla said: ada ciri2 yg penting utk jd seorg lawyer ye;) hehe

Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)

Orangnya : Segak, kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebaliknya.. ( berhati-hati ya )


Dilla & Intan said: kami blur +_+

14 comments:

aMyRuL's anD zaKiaH said...

ini sume ulasan dr korg berdua yg join kelab mencari cinta ukm neh..hu3..awat virgo jual gelang?

tp ak kn mmg pemalu..ha3..

Dilla said...

kan lepas pkataan "haah" ktrg akan sambung ngan ayat, "jual gelang.." heheheeh...

hang pemalu kah>>>??
konpius;p

Intan *Schaghinach* said...

hahahaha...mirul pemalu? Excuse me, where's the emergency room plzz...

btw, aku paling setuju berhati hati dgn lelaki cancer..

Dilla said...

intan,
stephen chow ngan tom cruise zodiak cancer..so, kt kne bhati2 ngan dowg lah eyh??!! ;p hikhikhik..
-tapi mereka mmg kaya-

aMyRuL's anD zaKiaH said...

ke korg takut kena cancer?

ha3..

Intan *Schaghinach* said...

dilla,

stephen chow aku x kenal sgt tapi tom cruise mmg bahaya. Aku dah serik dgn dia..hua hua hua perasan...

mirul,

yela, asyik tertekan je dgn lelaki cancer mana x kena kanser cam ni...

sya-fUll-wIf-labyrinth said...

Hye!!
have u heard of Boonga Art Shoes??

i bet u did!

would u like to join the team by becoming one of the agents to promote the shoes??

u cn make money out of it!!

do visit http://www.boongashoes.blogspot.com

Intan *Schaghinach* said...

dilla, dh dpt keje part time ek?

ahmadfaiq said...

wei, apa kata kat aku teruk sgt ni

Intan *Schaghinach* said...

:-I ....lambatlah ko ni pak cik!

Ko sorang jela di galaksi bima sakti ni yg berbintang cancer, ye faiq? :]

white witch said...

here i am...
sal jejaka capricorn yg amy kenal...
dia dh sgt berubah tuk amy....
dulu myb die sgt kras kpla...
egoistik...ssh lafaz 'cinta'...
but he now...
totally differentz...
dia mmg dh cm terkuar dr kelompok..
hehehehe...
as conclusion....
I'M TOTALLY IN LOVE WITH HIM....;p

Dilla said...

wah3 amy..
nak teka lah sape jejaka tuh..hehehe

white witch said...

teka arr...teka arr....
klu sape btul, dpt 100 markah...
hehehehe...;p

Dilla said...

encik durian!!!
hehehehe