Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

10 July 2012

mana x fm ?!

selalunye, kalau dalam kereta, pasang radio je mesti bukak 103.0 dulu.. X fm.. especially kalau tgh tension stuck dalam traffic jam & drive time malam.. sebab x fm x banyak iklan, lagu je memanjang.. lagu2 pun yang x mengantukkan.. yang paling penting, banyak lagu band2 indie & semuanya 100% buatan malaysia..

tapi start semalam,tiba-tiba pelik,, apahal radio x fm dah jadi radio saluran cina pulak.. rupa-rupanya, sekarang ni x fm dah 100%  secara online je.. kalau nak dgr x fm, kena online...
takpuas hati betulllll!! huhuhu.. abes tu, kalau kat ofis x leh lah nak dgr radio kat radio enset dah.. kalau dalam kereta,, xleh la nak dgr x fm dah.. apa ni!!

nasib baik baru beli cd Hujan-Sang enemy.. pagi tadi, takdelah ngantuk sgt time drive sbb layan lagu2 hujan yang mmg boleh hentak kepala!!hehe..best gila! layan beb!!

tapi x fm,, silalah kembali semula ke radio.. dah terbiasa dgr sejak dari zaman sekolah sampailah zaman dah kerja.. xbiasa lah bila xde xfreshhh!!!please~

p/s: lepas ni rindu nak dgr iklan jangan jadi macam shafikkkk-__-


ok..nak balik dahh..nak menempuhi traffic jam mcm hell selama sejam setengah sebelum sampai rumah.. lagu dendangan sang enemy akan temani daku~ Tenkiu ;)

2 comments:

~~faizatul akma~~ said...

wah...dilla dah ade cd terbaru hujan sang enemy la..nakkk..hehehe..akma pon fans hujan band gak taw..mmg lyn la kalo ade x-fm tp skrg dh xde ke?? sedihnye...huhu~

Dilla Raffe said...

mestilah dah ade..sggup cari kat online sbb kat sg buloh xde jual cd tu:) huhu.. yap,,x fm dah xde..klu nk dgr,, kena bukak kat tenet je.. no more di radio~ sedehh-_-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

10 July 2012

mana x fm ?!

selalunye, kalau dalam kereta, pasang radio je mesti bukak 103.0 dulu.. X fm.. especially kalau tgh tension stuck dalam traffic jam & drive time malam.. sebab x fm x banyak iklan, lagu je memanjang.. lagu2 pun yang x mengantukkan.. yang paling penting, banyak lagu band2 indie & semuanya 100% buatan malaysia..

tapi start semalam,tiba-tiba pelik,, apahal radio x fm dah jadi radio saluran cina pulak.. rupa-rupanya, sekarang ni x fm dah 100%  secara online je.. kalau nak dgr x fm, kena online...
takpuas hati betulllll!! huhuhu.. abes tu, kalau kat ofis x leh lah nak dgr radio kat radio enset dah.. kalau dalam kereta,, xleh la nak dgr x fm dah.. apa ni!!

nasib baik baru beli cd Hujan-Sang enemy.. pagi tadi, takdelah ngantuk sgt time drive sbb layan lagu2 hujan yang mmg boleh hentak kepala!!hehe..best gila! layan beb!!

tapi x fm,, silalah kembali semula ke radio.. dah terbiasa dgr sejak dari zaman sekolah sampailah zaman dah kerja.. xbiasa lah bila xde xfreshhh!!!please~

p/s: lepas ni rindu nak dgr iklan jangan jadi macam shafikkkk-__-


ok..nak balik dahh..nak menempuhi traffic jam mcm hell selama sejam setengah sebelum sampai rumah.. lagu dendangan sang enemy akan temani daku~ Tenkiu ;)

2 comments:

~~faizatul akma~~ said...

wah...dilla dah ade cd terbaru hujan sang enemy la..nakkk..hehehe..akma pon fans hujan band gak taw..mmg lyn la kalo ade x-fm tp skrg dh xde ke?? sedihnye...huhu~

Dilla Raffe said...

mestilah dah ade..sggup cari kat online sbb kat sg buloh xde jual cd tu:) huhu.. yap,,x fm dah xde..klu nk dgr,, kena bukak kat tenet je.. no more di radio~ sedehh-_-