Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

28 June 2012

cuci gambar 4R murah !

haha.. bila tak bekerja, duit pun kuranglahkan.. jadi, kalau nak beli apa-apa buat masa ni, kt akan selalu amik langkah untuk berjimat-cermat (ye betul) ;)

entri yang sebelum ni ada cakap pasal photobook murah. sebenarnya kt menyesal gak x beli kupon photobook tu 2.. coz photobook yg pertama tu kt buat utk org, bukan utk diri sendiri..

skarang ni, gambar digital sendiri yg belum cuci ada dalam lebih kurang 200 keping..
kalau simpan lama-lama dalam laptop takut hilang.. selalunya mmg kt rajin cuci gambar pun.. lagipun, suka belek foto album berbanding tgk & tenung gambar2 dalam laptop.. tak puas tgk..

so, kt ternampak dalam GROUPON [sila klik utk direct ke link diskaun) ada diskaun cuci gambar digital 4R murah. cuci kat kedai foto zzoom.. cantiklahh tu sebab kt pun mmg selalu hantar cuci gambar kat branch foto zzoom dekat dgn rumah ni.. 

yang best nya, ada 3 pilihan utk kt beli kupon cuci gambar ni;
pilihan (1); beli kupon harga RM 29 utk cuci 100 keping
pilihan (2); beli kupon harga RM55 utk cuci 200 keping
pilihan (3); beli kupon harga RM78 utk cuci 300 keping

kt pun belilah yg pilihan ke-2 sebab gambar yg nak kt nak cuci pun anggaran dlm 200 keping.. kt beli sbb rasa mcm murahlah guna kupon ni.. selalunya kalau cuci gambar 4R dalam 200 keping, harga lebih kurang RM 80++ camtuh.. 

& yg lagi bestnya, oleh sebab kt subscribe dgn newsletter dr Groupon (dia slalu hantar email promosi etc), kt ada dapat RM 20 Groupon voucher (FOR FREE, tanpa purchase apa-apa).. apa lagi, time ni lah nak redeem.. lagipun, voucher RM 20 ni sampai 29 jun ni je.. kang melepas pulak!

jadi total yg kt perlu bayar lepas redeem voucher hanya RM 35 je utk kupon cuci gmbar 200 keping... JIMAT BEB!!! hehee.. sukanyerrr!!

bestlah guna kupon ni..lepas ni kalau nak beli apa-apa, tgk kat groupon or dealmates or etc dulu ..manalah tau boleh dapat diskaun gila2 lagi!!

esok nak gi foto zzoom & cuci gambar & xyah bayar (sbb dah bayar guna kupon) hehe..

kalau terasa nak beli kupon cuci gambar 4R murah ni, sila2 lah klik link ini [klik sini utk terus ke laman groupon berkaitan]

cepat2,, ada lagi tempoh 23 jam je lagi sebelum tawaran kupon ni ditutup!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

28 June 2012

cuci gambar 4R murah !

haha.. bila tak bekerja, duit pun kuranglahkan.. jadi, kalau nak beli apa-apa buat masa ni, kt akan selalu amik langkah untuk berjimat-cermat (ye betul) ;)

entri yang sebelum ni ada cakap pasal photobook murah. sebenarnya kt menyesal gak x beli kupon photobook tu 2.. coz photobook yg pertama tu kt buat utk org, bukan utk diri sendiri..

skarang ni, gambar digital sendiri yg belum cuci ada dalam lebih kurang 200 keping..
kalau simpan lama-lama dalam laptop takut hilang.. selalunya mmg kt rajin cuci gambar pun.. lagipun, suka belek foto album berbanding tgk & tenung gambar2 dalam laptop.. tak puas tgk..

so, kt ternampak dalam GROUPON [sila klik utk direct ke link diskaun) ada diskaun cuci gambar digital 4R murah. cuci kat kedai foto zzoom.. cantiklahh tu sebab kt pun mmg selalu hantar cuci gambar kat branch foto zzoom dekat dgn rumah ni.. 

yang best nya, ada 3 pilihan utk kt beli kupon cuci gambar ni;
pilihan (1); beli kupon harga RM 29 utk cuci 100 keping
pilihan (2); beli kupon harga RM55 utk cuci 200 keping
pilihan (3); beli kupon harga RM78 utk cuci 300 keping

kt pun belilah yg pilihan ke-2 sebab gambar yg nak kt nak cuci pun anggaran dlm 200 keping.. kt beli sbb rasa mcm murahlah guna kupon ni.. selalunya kalau cuci gambar 4R dalam 200 keping, harga lebih kurang RM 80++ camtuh.. 

& yg lagi bestnya, oleh sebab kt subscribe dgn newsletter dr Groupon (dia slalu hantar email promosi etc), kt ada dapat RM 20 Groupon voucher (FOR FREE, tanpa purchase apa-apa).. apa lagi, time ni lah nak redeem.. lagipun, voucher RM 20 ni sampai 29 jun ni je.. kang melepas pulak!

jadi total yg kt perlu bayar lepas redeem voucher hanya RM 35 je utk kupon cuci gmbar 200 keping... JIMAT BEB!!! hehee.. sukanyerrr!!

bestlah guna kupon ni..lepas ni kalau nak beli apa-apa, tgk kat groupon or dealmates or etc dulu ..manalah tau boleh dapat diskaun gila2 lagi!!

esok nak gi foto zzoom & cuci gambar & xyah bayar (sbb dah bayar guna kupon) hehe..

kalau terasa nak beli kupon cuci gambar 4R murah ni, sila2 lah klik link ini [klik sini utk terus ke laman groupon berkaitan]

cepat2,, ada lagi tempoh 23 jam je lagi sebelum tawaran kupon ni ditutup!!

No comments: