Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

03 March 2009

kinayah sangat!!! ^_^


sy mahu pergi ke kedah..
hari tuh sy baru je gi kedah.. tapi gi uum je.. (itupun sudah sgt2 seronok x terhingga sbb dpt jmpe mmber2 ex asasi esp dr grup b lah;D)
x jalan2 kluar pun..
x sempat.. bz ngan clent counselling ( wlpn supporters je)
huuhu..

sy sudah agk lama x ke kedah.. apatah lg perlis..(sblm gi uum)
last rasenye time kat skolah mngh ag kot.. xsure..
(p/s: langkawi pun sy x pnah jejak lg)
bile gi kedah, sy suke sgt tgk swh padi yg mnghijau.. cantek sgt;D
tp minggu lepas, mase gi, kwsn swh padi x mnghijau pun..yelah, musim panas..
huuuhu..
rindukan moment dulu..
gituhh.. padahal, baru bpe kali je smpai kat ngri jelapang padi tuh.. hehehe;)

bile intan mengajak sy utk gi ke umah die time cuti 3 hari ni,
sy terharu..
klu betul lah dpt gi kedah lg, sy excited..
wlpn hnye jejakkan kaki ke sane..
dgr kate naek train..
klu betullah, ni akn jd "satu hari dlm sejarah" sbb xpnah gi tempat jauh2 nek train.. stakat naek komuter ke, star ke putra ke, dlm kl/selangor, pnahlah.. hehehe
time kaseh daun keladi~
*tapi sy nak tnye ibu & abah dlu ye.. should be no problem slalunye;)*

#pasni sy nak wat post : sy nk ke pantai timur laks..heheehe..

=sy rindukan adek2 sy..xkesahlah dowg rindukan sy ke x=

2 comments:

the unknown unicorn said...

hey bebeh,

kinayah sangat ye kamu..hehehe..
you are most welcome to kedah. i cant wait untuk membeli tiket..hehe..

sila buat post pasal kawasan pantai timur pulak ye...buat dengan penuh menyayat hati supaya orang pantai timur akan menagajak orang pantai barat untuk ke sana....

jom pi beli tiket!

p/s: on the way balik kedah, aku nak ko nyanyi lagu bang boom bang na....

Dilla said...

cheq nak nyanyi lagu tuh skang gak!!!;p heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

03 March 2009

kinayah sangat!!! ^_^


sy mahu pergi ke kedah..
hari tuh sy baru je gi kedah.. tapi gi uum je.. (itupun sudah sgt2 seronok x terhingga sbb dpt jmpe mmber2 ex asasi esp dr grup b lah;D)
x jalan2 kluar pun..
x sempat.. bz ngan clent counselling ( wlpn supporters je)
huuhu..

sy sudah agk lama x ke kedah.. apatah lg perlis..(sblm gi uum)
last rasenye time kat skolah mngh ag kot.. xsure..
(p/s: langkawi pun sy x pnah jejak lg)
bile gi kedah, sy suke sgt tgk swh padi yg mnghijau.. cantek sgt;D
tp minggu lepas, mase gi, kwsn swh padi x mnghijau pun..yelah, musim panas..
huuuhu..
rindukan moment dulu..
gituhh.. padahal, baru bpe kali je smpai kat ngri jelapang padi tuh.. hehehe;)

bile intan mengajak sy utk gi ke umah die time cuti 3 hari ni,
sy terharu..
klu betul lah dpt gi kedah lg, sy excited..
wlpn hnye jejakkan kaki ke sane..
dgr kate naek train..
klu betullah, ni akn jd "satu hari dlm sejarah" sbb xpnah gi tempat jauh2 nek train.. stakat naek komuter ke, star ke putra ke, dlm kl/selangor, pnahlah.. hehehe
time kaseh daun keladi~
*tapi sy nak tnye ibu & abah dlu ye.. should be no problem slalunye;)*

#pasni sy nak wat post : sy nk ke pantai timur laks..heheehe..

=sy rindukan adek2 sy..xkesahlah dowg rindukan sy ke x=

2 comments:

the unknown unicorn said...

hey bebeh,

kinayah sangat ye kamu..hehehe..
you are most welcome to kedah. i cant wait untuk membeli tiket..hehe..

sila buat post pasal kawasan pantai timur pulak ye...buat dengan penuh menyayat hati supaya orang pantai timur akan menagajak orang pantai barat untuk ke sana....

jom pi beli tiket!

p/s: on the way balik kedah, aku nak ko nyanyi lagu bang boom bang na....

Dilla said...

cheq nak nyanyi lagu tuh skang gak!!!;p heheh