Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

02 March 2009

senyumlah2, ahai cek mek molek ^_^


hari ni, sy bnyk dgr pkataan mcm:
# "otak dah penat"
# "mental dah letih"
# "sy malas"
# "dah xde mood.."

yes2..sy pun mcm kamu sume juge..
ni namenye STRESS!!!
biaselah tuh.. bile dah bnyk asgmnt nak kena wat, tambah ngan presentation nye lagi, pastu klu ade test plak tuh,, adeyh..mane x tension..

okeh2, mari kt cri angtara lgkah2 utk atasi mnde ni..
# try bfikiran +ve
# bg smangat kat diri sendiri (klu x diri sendiri yg bg, sape lg kan;D) cth: tepuk tgn or bgi hadiah utk diri yg dah penat wat keje ni..hehe
# jgn paksa diri.. klu dah letih sgt, amik lah mase utk tido jap ke, rest jap ke.. jgn bterusan paksa otak neh.. nanti kang, blank tetibe..x ke naye tuh!!~
# wat keje ngan ikhlas..niat kena betul;)
# senyum sokmo lah!! "senyum seindah suria.." oops, ternyanyi pulak=p
# dll ..

- jgn tension2 k !!! ^_^ -

2 comments:

the unknown unicorn said...

yeah, positive thinking...bebeh

Dilla said...

tetibe trase nak makan kfc..
eyh, pe kaitan..heehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

02 March 2009

senyumlah2, ahai cek mek molek ^_^


hari ni, sy bnyk dgr pkataan mcm:
# "otak dah penat"
# "mental dah letih"
# "sy malas"
# "dah xde mood.."

yes2..sy pun mcm kamu sume juge..
ni namenye STRESS!!!
biaselah tuh.. bile dah bnyk asgmnt nak kena wat, tambah ngan presentation nye lagi, pastu klu ade test plak tuh,, adeyh..mane x tension..

okeh2, mari kt cri angtara lgkah2 utk atasi mnde ni..
# try bfikiran +ve
# bg smangat kat diri sendiri (klu x diri sendiri yg bg, sape lg kan;D) cth: tepuk tgn or bgi hadiah utk diri yg dah penat wat keje ni..hehe
# jgn paksa diri.. klu dah letih sgt, amik lah mase utk tido jap ke, rest jap ke.. jgn bterusan paksa otak neh.. nanti kang, blank tetibe..x ke naye tuh!!~
# wat keje ngan ikhlas..niat kena betul;)
# senyum sokmo lah!! "senyum seindah suria.." oops, ternyanyi pulak=p
# dll ..

- jgn tension2 k !!! ^_^ -

2 comments:

the unknown unicorn said...

yeah, positive thinking...bebeh

Dilla said...

tetibe trase nak makan kfc..
eyh, pe kaitan..heehhe