Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

19 March 2009

siapa makan cili, die trase pedas..

sy rase sy dah tlpas ckp 1 prkara
yg x spatutnye sy bgtau kat org lain slain diri sy..
sy ltak spenuh kprcyaan pd die..
tp skang,,
sy trase dipermainkan..
sy rse bsalah thdp dri sndiri..
nape lah jd mcm ni plak..
org yg spattnye bleyh dprcayai dah mngkhianati kprcyaan yg dah dberi..
sedihnye..

-hanyaTuhansajayangtahu-

8 comments:

aMyRuL's anD zaKiaH said...

memandangkan kita selalu mengumpat, hg terlepas ckp kt aku ke?ha3..ne tau ak terlupa..kan aku nih jujur je sepanjang masa beredar..keh3..

serrashahira said...

dilla..
rmi je org bertopeng dua..
hati2~

Dilla said...

xdela mirul..dun wori.. bkn ko la.. ko mmg jujur pun..tuh kt dah tau sjak azali ag..

to shira a.k.a tuna; dlm dunia ni mmg sush nk cri org yg btul2 leyh dprcyai kan..
rmai plak yg suke pakai topeng..;p

Dilla said...

mirul, lpe laks nk gitau,, crite jln2 kat kdah dah update..ampun sbb lmbat..heheeheh;)

the unknown unicorn said...

dilla,

if there was a circumstance where i did such thing, please know deep in my heart it was unintended. Sometimes, this big mouth can't stop talking till i dont know what i've said. And sometime when it happen, i wish i can rewind the time.

Lepas ni, nak jadi sorang yang pendiam la...nanti time dinner, mesti ramai yg nak amik pic sekali..:P

to tuna;

sardin pun suka pakai mask tapi peeling mask la sambil tengok masked of zorro..termasuk sekali ke?

Dilla said...

intan, i alredi know dat..
& bkn ko yg kt mksudkan.. hny kt yg tau..hehe..

white witch said...

alamak...
cm trase jerk...
klu amy org tue....
sowi sgt2...
x da niat lgsg...

Dilla said...

uiihh ramai plak yg trase kat blog ni..hehehehe..
kt pn nak trase gak lahh..
sumtimes pn mybe kt ade t'wat camni dlm keadaan x sdar..so, kt pn nak say sorry lah utk sape2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

19 March 2009

siapa makan cili, die trase pedas..

sy rase sy dah tlpas ckp 1 prkara
yg x spatutnye sy bgtau kat org lain slain diri sy..
sy ltak spenuh kprcyaan pd die..
tp skang,,
sy trase dipermainkan..
sy rse bsalah thdp dri sndiri..
nape lah jd mcm ni plak..
org yg spattnye bleyh dprcayai dah mngkhianati kprcyaan yg dah dberi..
sedihnye..

-hanyaTuhansajayangtahu-

8 comments:

aMyRuL's anD zaKiaH said...

memandangkan kita selalu mengumpat, hg terlepas ckp kt aku ke?ha3..ne tau ak terlupa..kan aku nih jujur je sepanjang masa beredar..keh3..

serrashahira said...

dilla..
rmi je org bertopeng dua..
hati2~

Dilla said...

xdela mirul..dun wori.. bkn ko la.. ko mmg jujur pun..tuh kt dah tau sjak azali ag..

to shira a.k.a tuna; dlm dunia ni mmg sush nk cri org yg btul2 leyh dprcyai kan..
rmai plak yg suke pakai topeng..;p

Dilla said...

mirul, lpe laks nk gitau,, crite jln2 kat kdah dah update..ampun sbb lmbat..heheeheh;)

the unknown unicorn said...

dilla,

if there was a circumstance where i did such thing, please know deep in my heart it was unintended. Sometimes, this big mouth can't stop talking till i dont know what i've said. And sometime when it happen, i wish i can rewind the time.

Lepas ni, nak jadi sorang yang pendiam la...nanti time dinner, mesti ramai yg nak amik pic sekali..:P

to tuna;

sardin pun suka pakai mask tapi peeling mask la sambil tengok masked of zorro..termasuk sekali ke?

Dilla said...

intan, i alredi know dat..
& bkn ko yg kt mksudkan.. hny kt yg tau..hehe..

white witch said...

alamak...
cm trase jerk...
klu amy org tue....
sowi sgt2...
x da niat lgsg...

Dilla said...

uiihh ramai plak yg trase kat blog ni..hehehehe..
kt pn nak trase gak lahh..
sumtimes pn mybe kt ade t'wat camni dlm keadaan x sdar..so, kt pn nak say sorry lah utk sape2..