Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

19 March 2009

promo jap;) hehe

sugar love cookies nak wat psembahan mse dinner fuu jumat ni..
x sabar nk dgr dowg bwk lagu tiada lagi ngan bibir merahmu..
best2!!;)

kau bersedih hati
kau menangis lagi
kau kenangkan kisah
kisah engkau dan aku
pernahkah kau peduli padaku yang setia mencinta dirimu
di sini

kau sering berkata
oh terlalu mudah
bagi dirimu
tuk melupakan ku
tak prnah satu pun kau peduli
pada ku yang setia mencinta
dirimu

tiada lagi rasa cinta buatmu
ku langkah pergi jauh tinggalkan mu
tiada lagi rasa cinta buatmu
berkasih lah kau dengan
ego mu

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

19 March 2009

promo jap;) hehe

sugar love cookies nak wat psembahan mse dinner fuu jumat ni..
x sabar nk dgr dowg bwk lagu tiada lagi ngan bibir merahmu..
best2!!;)

kau bersedih hati
kau menangis lagi
kau kenangkan kisah
kisah engkau dan aku
pernahkah kau peduli padaku yang setia mencinta dirimu
di sini

kau sering berkata
oh terlalu mudah
bagi dirimu
tuk melupakan ku
tak prnah satu pun kau peduli
pada ku yang setia mencinta
dirimu

tiada lagi rasa cinta buatmu
ku langkah pergi jauh tinggalkan mu
tiada lagi rasa cinta buatmu
berkasih lah kau dengan
ego mu

No comments: