Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

30 November 2008

diari hari ini:)



fuhh..
shopping lagi hari ni.. pdhal smlam bru je kua shopping ngan family..
smalam beli brg2 utk umah kat tesco n today pun same gak..
tp smalam lain n hari ni lain..
smalam kua ngan parents tp hri ni bwk 3 org makcikku gi beli brg2 plak..
heheheh...

objektif sbnar kluar sbb 2 org nak gi salun rambut..
lg 2 org tukang follow..
tup tup,, tadaaa!!! i got new hair cut today!!!;)
sbnrnye xmo trim ag.. nak tggu akhir bulan dis.. tp bile da dipengaruhi oleh my beloved makcik2 ni,, den nak buek camno lagi kan..hehe. oopsie,,kua plak loghat 'pilah'delphia den ni;p
"alah,, alang2 dah dtg,, trim je la.. kan nak gi PD nnt.." wah,,gituh tau!!
penat belek 5 buah magazines yg ade kat salun tuh,,last2 pilih style yg btampal kat dinding gak..haha.. seb bek kak cheu mooi phm.. die ni vry2 gud nye hairstylist tau!!.. dri kt kcik smpai bsar, still setia ngn die.. (p/s: wlpn brtudung,, ksihatan n pnjagaan rmbut still penting tau u ols!!~) hehe.

then,, after dah mnghabiskan masa kira2 1 jam kat salun,, kt beralih arah mata angin plak ke supermarket.. kan nak bli barang dapur..
al-kisah,, pesanan ibu sblum ktrg kua td, " nnt belikan gula pasir ngan sos cili eyh. itu je."
klu dah 4 prempuan gi mmbeli-belah,, 2 brg boleh jd 20 tau!!

RM 205.20 + RM 42 utk hari ni ..
sekian~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

30 November 2008

diari hari ini:)



fuhh..
shopping lagi hari ni.. pdhal smlam bru je kua shopping ngan family..
smalam beli brg2 utk umah kat tesco n today pun same gak..
tp smalam lain n hari ni lain..
smalam kua ngan parents tp hri ni bwk 3 org makcikku gi beli brg2 plak..
heheheh...

objektif sbnar kluar sbb 2 org nak gi salun rambut..
lg 2 org tukang follow..
tup tup,, tadaaa!!! i got new hair cut today!!!;)
sbnrnye xmo trim ag.. nak tggu akhir bulan dis.. tp bile da dipengaruhi oleh my beloved makcik2 ni,, den nak buek camno lagi kan..hehe. oopsie,,kua plak loghat 'pilah'delphia den ni;p
"alah,, alang2 dah dtg,, trim je la.. kan nak gi PD nnt.." wah,,gituh tau!!
penat belek 5 buah magazines yg ade kat salun tuh,,last2 pilih style yg btampal kat dinding gak..haha.. seb bek kak cheu mooi phm.. die ni vry2 gud nye hairstylist tau!!.. dri kt kcik smpai bsar, still setia ngn die.. (p/s: wlpn brtudung,, ksihatan n pnjagaan rmbut still penting tau u ols!!~) hehe.

then,, after dah mnghabiskan masa kira2 1 jam kat salun,, kt beralih arah mata angin plak ke supermarket.. kan nak bli barang dapur..
al-kisah,, pesanan ibu sblum ktrg kua td, " nnt belikan gula pasir ngan sos cili eyh. itu je."
klu dah 4 prempuan gi mmbeli-belah,, 2 brg boleh jd 20 tau!!

RM 205.20 + RM 42 utk hari ni ..
sekian~

No comments: