Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

21 November 2008

post dah sampai umah

tired...
huhu..dri bAngi ke shah alam,,
kul 8pm- 9.30pm..
1 1/2 hours trapped in de traffic jammed..-gosh-
tulahh..sape swuh ikut federal h/way.. ;(
kaki sgt letih..luckily kereta auto..hehe;P
balik2 rumah je,, bukak notebook then.. tadaaaa!!!!
rumah sudah ade wireless..yahoooOOo;) -hepi- *wink*wink*
dah x letih..hehehe..

ermm,,malam ni dah start fikir..
ape nak wat time cuti ni..hurmmm..
slalu je terfikir ;,
bile dah cuti,,nak je rase cepat2 masuk sem baru..
bile dah masuk sem baru,,trase nak cuti pulak..
bak kate 1 of my ex-classmate kat mjsc tpg dlu;
"manusia mmg..xpernah nak puas ngan ape yg die ada & yg die dapat!!"
it's true lorr.. kan2!!

whatever pun, it's time to sleep now..zzzzz....;)
-sign out-

2 comments:

syazana said...

federal highway wktu pg mmg la bz. ptg pun. lunch time pon. aku dh survey hehe..

erm, dr sg buloh ke shah alam mesti tak penat kan. mc d kat sec2 dh renovate. cunn. bila nk blanje? :P

Dilla said...

kt kat alaska ye skarang smpai naik sem nt..tg mgkaji ais.. sori,,xdpat nak gi shah alam..hehehehe;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

21 November 2008

post dah sampai umah

tired...
huhu..dri bAngi ke shah alam,,
kul 8pm- 9.30pm..
1 1/2 hours trapped in de traffic jammed..-gosh-
tulahh..sape swuh ikut federal h/way.. ;(
kaki sgt letih..luckily kereta auto..hehe;P
balik2 rumah je,, bukak notebook then.. tadaaaa!!!!
rumah sudah ade wireless..yahoooOOo;) -hepi- *wink*wink*
dah x letih..hehehe..

ermm,,malam ni dah start fikir..
ape nak wat time cuti ni..hurmmm..
slalu je terfikir ;,
bile dah cuti,,nak je rase cepat2 masuk sem baru..
bile dah masuk sem baru,,trase nak cuti pulak..
bak kate 1 of my ex-classmate kat mjsc tpg dlu;
"manusia mmg..xpernah nak puas ngan ape yg die ada & yg die dapat!!"
it's true lorr.. kan2!!

whatever pun, it's time to sleep now..zzzzz....;)
-sign out-

2 comments:

syazana said...

federal highway wktu pg mmg la bz. ptg pun. lunch time pon. aku dh survey hehe..

erm, dr sg buloh ke shah alam mesti tak penat kan. mc d kat sec2 dh renovate. cunn. bila nk blanje? :P

Dilla said...

kt kat alaska ye skarang smpai naik sem nt..tg mgkaji ais.. sori,,xdpat nak gi shah alam..hehehehe;p