Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

10 November 2008

surprise!!

hari ni ade bnde lawak yg jadi..
hehehe.. seriously~

tarikh: 9/11/2008
tempat: cafe kajai
masa : 10 pm ke atas

but,b4 tuh.. smalam besday amy..
so,, for sure lah ktrg sume (kroni study grup) memerh otak utk pk nak wat surprise pe lak dis time..lgpun da tlebih sehari.. mmg sje pn nak wat lebih 1 hari coz bf amy x de kat ukm smalam..
alang2 mlm ni de study grup islamic criminal kat kajai ag,, maka,, bleyhlah upacara p'surprise-an dijalankan..

kek!!! ohh kek!!!
pnat guwe & intan tante mncarinye di kala senja hari..
duit masing2 dah kopak..tp xpe..demi mmber trcyg..selbret ttp selebret!!

tmpat 1: seksyen 15..dpan bgnn niosh..kdai kek ade..malangnye,,time2 cmni la die nak tutup~
isk isk isk..

tempat 2: seksyen 3.. aiikk,,kedai dah xde pulak.. bankrup ke?!!~
time google td ade.plik2... (siap google cari kedai kek tau u ols~)

tempat 3: #$@^^px@#!hjkg~ nasib baik ade kdai kek bukak kat cni.. bnyk choice.. ade satu kek tuh,, mmg cantik.. tp rupenye kek pisang..unik..tp takut kang budak2 ni xmo mkan laks besday kek perisa pisang~ hehehe..
so,,ktrg plih lah kek coklat.. nyum nyum..

Hepi besday amy white witch!!!
Luv u!

9 pm.. lepas mkn kat cafe KIZ(ehem2 ya..kt dah jumpe ngn jodoh kt hari ni..sori ye..ahaks!),
so,,kt,mimi n intan pun btolak ahh gi kajai..b4 tuh singgah jap kat kkm nk fotostat nota mimi..
PFM *&^%
aiikk..mcm keta amy..
"weyh,,mmg pun!!!! bukan mcm lagi dahh!!"

pe lg,,cepat2 ktrg amek kek & sorok dlm bonet keta..huuuu slamat~
rupe2 nye amy,awe & sham pn gi kdai yg same..errmm..kebetulan yg x disengajakan..
xpelahh..biar dowg blah dlu gi kajai.. kang bocor rahsie laks dpan amy..

dah smpai kajai,, keta banjaran yg xpenah2 parking kat area bawah cafe pn parking kat situh.. slame ni ingt xleyh.. seb bek ade intan (ex-kajai)..

kul 10.15 pm,, start study ICl.. kt juz tggu signal dr intan je utk turun amek kek kat bwh..tp ingt nak tggu turn amy present part die,,bru ktrg turun.. ok...no problem..
jam dah agak2 kul 11.30 rasenye.. intan n dilla sudah x sabar2 ag nak wat surprise..

"Intan,,jom gi toilet!!! ni betul2 ni..."
"ok..intan pun mmg nak pergi.."
alang2 menyeluk pekasam,,biar sampai ke pangkal lengan...


to be continued....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

10 November 2008

surprise!!

hari ni ade bnde lawak yg jadi..
hehehe.. seriously~

tarikh: 9/11/2008
tempat: cafe kajai
masa : 10 pm ke atas

but,b4 tuh.. smalam besday amy..
so,, for sure lah ktrg sume (kroni study grup) memerh otak utk pk nak wat surprise pe lak dis time..lgpun da tlebih sehari.. mmg sje pn nak wat lebih 1 hari coz bf amy x de kat ukm smalam..
alang2 mlm ni de study grup islamic criminal kat kajai ag,, maka,, bleyhlah upacara p'surprise-an dijalankan..

kek!!! ohh kek!!!
pnat guwe & intan tante mncarinye di kala senja hari..
duit masing2 dah kopak..tp xpe..demi mmber trcyg..selbret ttp selebret!!

tmpat 1: seksyen 15..dpan bgnn niosh..kdai kek ade..malangnye,,time2 cmni la die nak tutup~
isk isk isk..

tempat 2: seksyen 3.. aiikk,,kedai dah xde pulak.. bankrup ke?!!~
time google td ade.plik2... (siap google cari kedai kek tau u ols~)

tempat 3: #$@^^px@#!hjkg~ nasib baik ade kdai kek bukak kat cni.. bnyk choice.. ade satu kek tuh,, mmg cantik.. tp rupenye kek pisang..unik..tp takut kang budak2 ni xmo mkan laks besday kek perisa pisang~ hehehe..
so,,ktrg plih lah kek coklat.. nyum nyum..

Hepi besday amy white witch!!!
Luv u!

9 pm.. lepas mkn kat cafe KIZ(ehem2 ya..kt dah jumpe ngn jodoh kt hari ni..sori ye..ahaks!),
so,,kt,mimi n intan pun btolak ahh gi kajai..b4 tuh singgah jap kat kkm nk fotostat nota mimi..
PFM *&^%
aiikk..mcm keta amy..
"weyh,,mmg pun!!!! bukan mcm lagi dahh!!"

pe lg,,cepat2 ktrg amek kek & sorok dlm bonet keta..huuuu slamat~
rupe2 nye amy,awe & sham pn gi kdai yg same..errmm..kebetulan yg x disengajakan..
xpelahh..biar dowg blah dlu gi kajai.. kang bocor rahsie laks dpan amy..

dah smpai kajai,, keta banjaran yg xpenah2 parking kat area bawah cafe pn parking kat situh.. slame ni ingt xleyh.. seb bek ade intan (ex-kajai)..

kul 10.15 pm,, start study ICl.. kt juz tggu signal dr intan je utk turun amek kek kat bwh..tp ingt nak tggu turn amy present part die,,bru ktrg turun.. ok...no problem..
jam dah agak2 kul 11.30 rasenye.. intan n dilla sudah x sabar2 ag nak wat surprise..

"Intan,,jom gi toilet!!! ni betul2 ni..."
"ok..intan pun mmg nak pergi.."
alang2 menyeluk pekasam,,biar sampai ke pangkal lengan...


to be continued....

No comments: