Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

29 November 2008

reunion;)

msg dr num 017-xxx xxxx :
"..weyh,dowg nak wat reunion kat tepeng 13 dis ni. tdo sane..ko nak gi x?"

aiiikk,, bukan ke reunion dgn ex-classmates (form 4 & 5) lg brape tahun akn dtg..hurm..musykil2..
2005,2006, 2007, 2008.. (kire dalam hati)
wooo,, dah nak masuk 2009 rupenye..
cepat betul eyh mase brlalu..
pejam celik pejam celik,, da dekat 3 tahun tinggalkan zaman psekolahan..
klu tnye hati,,hati akan jawab "nak!!!"
i'm still bwh 21 & wlpn parents sntiasa bg green light,,tp ttap gak nak mntak permission dowg dlu..hehhehe..

"abah,,leyh x, erm., nak gi reunion klas kat taiping? 13 dismber ni.." (p/s: saya bertanya dalam nada yg lemah-lembut..hehe;p)
abah pun reply," 13 disember...hurmm.. abah ngn ibu pun cuti mggu tuh.. klu camtuh,,ape kate klu abah hantar dilla gi sane.. leyh balik kampung skali.. so,,xyah ar susah2 nak pk transport.."

yes!!! ini bukan stakat green light.. tapi sume light2 yg ade kat dalam dunia ni!!;) yuhuu..
x sabarnye nak jmpe ex-klasmate ku yg very2 dirindui..huhu..

serba-sedikit info about klas time tahun 2004&2005 (ahli klas yg same) :

sek. : mjsc tpg (lokasi: dkat ngn taman tasik tpg, zoo tpg, penjara tpg, bukit larut-so,sgt cool ye!)
klas : 406 (form 4) & 506 (form 5)
homeroom : fantastic & futuristic
ahli klas : AJ, akmal, salleh, zul, pali, polan, bob, ah cheng, dollah, kebo, basirah, syair, eny, ta'yah, hana, dilla, nana, farah, ira, ain, nadia, lia, & najwa (hope xde yg trtggal)
cikgu klas : cikgu idi n ckgu hamid
gelaran klas : kelas mistik a.k.a kelas berhantu etc

kenapa klas ktrg dapat gelaran tuh??
sebabnye ade kjadian makhluk halus kat klas ktrg. dlm batch ktrg,,ni antara kisah yg trgempak lahh. biasalah..name pun duk kat asrama..dkat ngan hutan lak tuh.. Allah sje yg tau :)

antara pengalaman manis yg pnah kt alami kat skool ni :
kne kejar ngn monyet (sgguh indah pnglaman ni;p), katil kne perah ngan fresh oren oleh angkatan tentera monyet, 1 balang gula2 kne kebas oleh bapak monyet, kne denda lari pusing padang 10x sambil pakai baju kurung sbb lmbat gi perhmpnan pg ( malu giler,,xleyh blah,.dan2 pas abes lari, pengetua umumkan nama sbb jd wakil skolah n mng prgkat daerah utk 1 prtndgn tuh...hehe), sggup menyorok kat tmpat gelap blakang asrama wktu mlm sbb xnak gi prep (scary n ngeri sgguh), kne kejut ngn warden asrama sbb x bgn tdo lg utk gi klas (mmg tkejut), mengetuai misi mnangkap kucing jadian kat dlam blok asrama tgh2 malam, cipta alat pengering air dgn kiubmate yg kreatif, kol McD utk delivery tgh2 mlm, outing ke bndr tpg etc...
(saya sgt nakal...;p)

klu nak cite sbnrnye bnyk ag.. kang 7 hari 7 mlm x habis..

pnglman manis ngn dak2 klas plak :
sumenye manis2 belaka.. ;) yg plg xleyh lupe, abes spm je,ktrg trus naik bas gi enjoy kat KL, then balik tpg semula slpas 2 hari..heheehe.. suke!! ~

kesimpulannye : -rindu-






4 comments:

syazana said...

bestnyaa! enjoy reunion ;)

Dilla said...

hehe..eyh,,bile ko nak ajak kt wat reunion plak?? dis time ko blanje makn mcd plak..gituh! ;)

syazana said...

reunion mendenya. tunggulah few years later lps dh grad. keh3

Dilla said...

reunion lepasan 3rd sem ..heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 November 2008

reunion;)

msg dr num 017-xxx xxxx :
"..weyh,dowg nak wat reunion kat tepeng 13 dis ni. tdo sane..ko nak gi x?"

aiiikk,, bukan ke reunion dgn ex-classmates (form 4 & 5) lg brape tahun akn dtg..hurm..musykil2..
2005,2006, 2007, 2008.. (kire dalam hati)
wooo,, dah nak masuk 2009 rupenye..
cepat betul eyh mase brlalu..
pejam celik pejam celik,, da dekat 3 tahun tinggalkan zaman psekolahan..
klu tnye hati,,hati akan jawab "nak!!!"
i'm still bwh 21 & wlpn parents sntiasa bg green light,,tp ttap gak nak mntak permission dowg dlu..hehhehe..

"abah,,leyh x, erm., nak gi reunion klas kat taiping? 13 dismber ni.." (p/s: saya bertanya dalam nada yg lemah-lembut..hehe;p)
abah pun reply," 13 disember...hurmm.. abah ngn ibu pun cuti mggu tuh.. klu camtuh,,ape kate klu abah hantar dilla gi sane.. leyh balik kampung skali.. so,,xyah ar susah2 nak pk transport.."

yes!!! ini bukan stakat green light.. tapi sume light2 yg ade kat dalam dunia ni!!;) yuhuu..
x sabarnye nak jmpe ex-klasmate ku yg very2 dirindui..huhu..

serba-sedikit info about klas time tahun 2004&2005 (ahli klas yg same) :

sek. : mjsc tpg (lokasi: dkat ngn taman tasik tpg, zoo tpg, penjara tpg, bukit larut-so,sgt cool ye!)
klas : 406 (form 4) & 506 (form 5)
homeroom : fantastic & futuristic
ahli klas : AJ, akmal, salleh, zul, pali, polan, bob, ah cheng, dollah, kebo, basirah, syair, eny, ta'yah, hana, dilla, nana, farah, ira, ain, nadia, lia, & najwa (hope xde yg trtggal)
cikgu klas : cikgu idi n ckgu hamid
gelaran klas : kelas mistik a.k.a kelas berhantu etc

kenapa klas ktrg dapat gelaran tuh??
sebabnye ade kjadian makhluk halus kat klas ktrg. dlm batch ktrg,,ni antara kisah yg trgempak lahh. biasalah..name pun duk kat asrama..dkat ngan hutan lak tuh.. Allah sje yg tau :)

antara pengalaman manis yg pnah kt alami kat skool ni :
kne kejar ngn monyet (sgguh indah pnglaman ni;p), katil kne perah ngan fresh oren oleh angkatan tentera monyet, 1 balang gula2 kne kebas oleh bapak monyet, kne denda lari pusing padang 10x sambil pakai baju kurung sbb lmbat gi perhmpnan pg ( malu giler,,xleyh blah,.dan2 pas abes lari, pengetua umumkan nama sbb jd wakil skolah n mng prgkat daerah utk 1 prtndgn tuh...hehe), sggup menyorok kat tmpat gelap blakang asrama wktu mlm sbb xnak gi prep (scary n ngeri sgguh), kne kejut ngn warden asrama sbb x bgn tdo lg utk gi klas (mmg tkejut), mengetuai misi mnangkap kucing jadian kat dlam blok asrama tgh2 malam, cipta alat pengering air dgn kiubmate yg kreatif, kol McD utk delivery tgh2 mlm, outing ke bndr tpg etc...
(saya sgt nakal...;p)

klu nak cite sbnrnye bnyk ag.. kang 7 hari 7 mlm x habis..

pnglman manis ngn dak2 klas plak :
sumenye manis2 belaka.. ;) yg plg xleyh lupe, abes spm je,ktrg trus naik bas gi enjoy kat KL, then balik tpg semula slpas 2 hari..heheehe.. suke!! ~

kesimpulannye : -rindu-






4 comments:

syazana said...

bestnyaa! enjoy reunion ;)

Dilla said...

hehe..eyh,,bile ko nak ajak kt wat reunion plak?? dis time ko blanje makn mcd plak..gituh! ;)

syazana said...

reunion mendenya. tunggulah few years later lps dh grad. keh3

Dilla said...

reunion lepasan 3rd sem ..heheh