Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

02 December 2008

apa nak jadi...

demonstrasi bogel???!!!
wut da h*** lah plak dowg ni..
sbnrnye da lama bce psal ni kat dlam paper..
& then td kua lagi cite pasal tuh kat dlm berita (buletin utama tv3)..
mmg gud news pun bile polis x bg permit kat reformis2 ni nak wat demonstrasi tuh kat dpan bangunan SUK,shah alam..
adeyh,, wat malu je lahh..
fikirlah cara lain yg lebih rasional lagi selain berbogel beramai2 utk tnjuk tnda protes kat satu2 benda tuh.. dowg ingat dowg ni still baby ke nak naked2 depan org ramai ni??!!
sume da besar.. da boleh b'fikir dgn matang.. jgnlah nak cemarkan adat ketimuran & jatuhkan maruah sdiri sbgai bangsa m'sia!!
kang x pasal2,,ade plak bala bencana kat negara ni mcm yg jd dlu, i.e tsunami etc..
huh...

2 comments:

syazana said...

pelik kan camne diorg smua sggup buat benda2 yg memalukan semata-mata nk achieve wht they wnt. byk lagi jalan lain yg leh guna to solve smthing. haih. masalah betul

Dilla said...

dowg ingat m'sia ni terletak kat eropah kot.. xpnah2 nye org msia nak bogel rmai2 kat public,, agknye dowg nak msuk guinnes world record kot;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

02 December 2008

apa nak jadi...

demonstrasi bogel???!!!
wut da h*** lah plak dowg ni..
sbnrnye da lama bce psal ni kat dlam paper..
& then td kua lagi cite pasal tuh kat dlm berita (buletin utama tv3)..
mmg gud news pun bile polis x bg permit kat reformis2 ni nak wat demonstrasi tuh kat dpan bangunan SUK,shah alam..
adeyh,, wat malu je lahh..
fikirlah cara lain yg lebih rasional lagi selain berbogel beramai2 utk tnjuk tnda protes kat satu2 benda tuh.. dowg ingat dowg ni still baby ke nak naked2 depan org ramai ni??!!
sume da besar.. da boleh b'fikir dgn matang.. jgnlah nak cemarkan adat ketimuran & jatuhkan maruah sdiri sbgai bangsa m'sia!!
kang x pasal2,,ade plak bala bencana kat negara ni mcm yg jd dlu, i.e tsunami etc..
huh...

2 comments:

syazana said...

pelik kan camne diorg smua sggup buat benda2 yg memalukan semata-mata nk achieve wht they wnt. byk lagi jalan lain yg leh guna to solve smthing. haih. masalah betul

Dilla said...

dowg ingat m'sia ni terletak kat eropah kot.. xpnah2 nye org msia nak bogel rmai2 kat public,, agknye dowg nak msuk guinnes world record kot;p