Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

30 December 2008

tag:)

*Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng'tag' dia.

Syazana Safiah bt Rozman

  1. dak uv yg plg kamceng, suka duka dkongsi bsama~
  2. die pnah blanje saya McD (& blanje lah lagi..hehe;p)
  3. klu x knal, mmg akan ingat die ni pendiam
  4. saya pnah berkaraoke ngan die kat dlam dwn kuliah - psgn duet yg plg sumbang hahaha
  5. klu saya laki, dah lama saya ngorat die..sbb die sgt ayu
  6. dah ade yg punye *wink*wink*
  7. ktrg pnah amik test nak masuk MRSM kat skolah yg sama, skola sek.9
  8. dia ni very nice ;)
  9. besday die 28nov :)
  10. muka die bulat, cute! ^_^
*Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara sesuatu pasal diri mereka.
  1. saya sgt suka coklat
  2. sbnrnye saya still x tau nape saya amik law.. x pnah minat..tapi, go on je lah (saya rindukan sc n math..)
  3. diehardfan m.u..yeahh glory2!!!
  4. the only daughter kepunyaan ibu & abah
  5. seorg kakak yg gile2
  6. kawan2 saya kata saya pendiam n pemalu.. ahahahhaha (btul x kwn2??;p)
  7. nama manje keta saya ialah bujur -kwn2 bg nma-
  8. saya syg org yg sayang saya
  9. suke dgr music esp. local indie bands or mainstream yg lgu brkualiti n x mengantukkan.
  10. saya sgt suka pergi berjalan2.. impian saya adalah utk travel all around the world!!;)

*At the end you need to choose 10 people to be tagged and list their names.

sape2 yg nak buat silakan...

6 comments:

SyazanaSafiah said...

next duet= mentera beradu! ko jd malique, aku m.nasir. hahahaha gileee

skola sek 9 cun kan. hehe

thanks dear for finding time to do this hehe ;)

Dilla said...

la 1 lagu je ke.. ingat nak wat 1 album td.. hahaha..

mmg cun.. tp skola kt lg cun..hahaha

ur wlkam.. syaz, klu ko rajin, buat la utk kt lak..hehehehe;p

Nurul Hidayah bt A Rahim said...

tengkiyu bebeh..

pemalu la sangat..ahaks!

die memang suka gelak. no doubt

time tensi2 silalah cari dilla.

pasti dia akan ceriakan hidup anda :)

ceriakan harimu..peace..muahmuahmuah

Dilla said...

owh, rupe2nye kt ni mcm ntv7 lah yer - saluran ceria anda;p

hahahaha;)

SyazanaSafiah said...

saya mmg rajin haha. siap dh! baca2

Dilla said...

ye..ko rajin..sgt rajin;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

30 December 2008

tag:)

*Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng'tag' dia.

Syazana Safiah bt Rozman

  1. dak uv yg plg kamceng, suka duka dkongsi bsama~
  2. die pnah blanje saya McD (& blanje lah lagi..hehe;p)
  3. klu x knal, mmg akan ingat die ni pendiam
  4. saya pnah berkaraoke ngan die kat dlam dwn kuliah - psgn duet yg plg sumbang hahaha
  5. klu saya laki, dah lama saya ngorat die..sbb die sgt ayu
  6. dah ade yg punye *wink*wink*
  7. ktrg pnah amik test nak masuk MRSM kat skolah yg sama, skola sek.9
  8. dia ni very nice ;)
  9. besday die 28nov :)
  10. muka die bulat, cute! ^_^
*Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara sesuatu pasal diri mereka.
  1. saya sgt suka coklat
  2. sbnrnye saya still x tau nape saya amik law.. x pnah minat..tapi, go on je lah (saya rindukan sc n math..)
  3. diehardfan m.u..yeahh glory2!!!
  4. the only daughter kepunyaan ibu & abah
  5. seorg kakak yg gile2
  6. kawan2 saya kata saya pendiam n pemalu.. ahahahhaha (btul x kwn2??;p)
  7. nama manje keta saya ialah bujur -kwn2 bg nma-
  8. saya syg org yg sayang saya
  9. suke dgr music esp. local indie bands or mainstream yg lgu brkualiti n x mengantukkan.
  10. saya sgt suka pergi berjalan2.. impian saya adalah utk travel all around the world!!;)

*At the end you need to choose 10 people to be tagged and list their names.

sape2 yg nak buat silakan...

6 comments:

SyazanaSafiah said...

next duet= mentera beradu! ko jd malique, aku m.nasir. hahahaha gileee

skola sek 9 cun kan. hehe

thanks dear for finding time to do this hehe ;)

Dilla said...

la 1 lagu je ke.. ingat nak wat 1 album td.. hahaha..

mmg cun.. tp skola kt lg cun..hahaha

ur wlkam.. syaz, klu ko rajin, buat la utk kt lak..hehehehe;p

Nurul Hidayah bt A Rahim said...

tengkiyu bebeh..

pemalu la sangat..ahaks!

die memang suka gelak. no doubt

time tensi2 silalah cari dilla.

pasti dia akan ceriakan hidup anda :)

ceriakan harimu..peace..muahmuahmuah

Dilla said...

owh, rupe2nye kt ni mcm ntv7 lah yer - saluran ceria anda;p

hahahaha;)

SyazanaSafiah said...

saya mmg rajin haha. siap dh! baca2

Dilla said...

ye..ko rajin..sgt rajin;p