Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

11 January 2009

picnic + besday awe :)


10/1/2009;
hari yg paling best stakat ni spanjang jd student u.. picnic with friends kat PD.. ngan geng2 study grup!! best sangat~
pagi2 lg, sume dah bkumpul kat kiz.. masak2 time;) prepare makanan pe yg patut; msk bihun, perap ayam n soseh (bak kate awe lah kan;p xpe awe, yg penting, konfiden!!), sediakn sandwich & etc..

dlm kul 11am, ktrg bertolak dr bangi ke PD.. 3 kereta konvoi ; 1 keta full with lelaki2, 1 keta pnuh ngan girls,& lg satu keta xde gender discrimination..hahaha.. keta yg universal..;p
around kul 1pm, ktrg pun sampai kat PD.. gi area teluk kemang.. situh strategik sket.. ade water sport.. tuh yg best!! dlm diam2, kt, intan n mirul gerak gi beli kek besday awe.. yg lain, gi cari tempat nak picnic n start buat tmpat bbQ.. mirul xmo turun dlu sbb die pning pale; & die dilayan cam budak kcik dlm kereta.. beruntung sungguh;p hahahaha..
kek yg plg comel ktrg beli utk awe.. walaupun die yg paling tua antara ktrg sume; 23 thn, tp ktrg still nak die trase diri die mude.. gituh kaan~ hehehe..

then, pas dah gi kdai kek (yg kdkut nak bg lilin), ktrg pun join lah dowg mmbakar ayam a.k.a bbQ.. masing2 dah bau asap + ayam.. tadehal nye .. janji sume hepi kan!!! bile time sume tgh leka makan, kt, intan n amy pun gi ahh amek kek kat dlm keta.. of coz amy yg lead.. dah kate awe tuh kekaseh hati die kan:) so, awe, surprise!!! hepi besday cepat sehari!! hehee.. at the same time, kt, intan n ya mnjalankan misi rahsia; amik tepung utk dibaling kat awe.. dlm sekelip mate je, tup2, ktrg sume dah jd putih.oops, perang tepung la plak~ hehe..

ok skarang the best part utk hari ini; ktrg main banana boat!! sorg 10 hengget..
mak aaiihh, sakit badan jatuh kat dlm air.. kne hempap ngn org pun ade n terhempap org pun ade gak;p haha.. 2 round ktrg main.. 1 round = 3x jatuh.. mmg giler best lahh!! sume org kenyang telan air laut + petrol hari neh..
1st round : kt, intan, ya, izzat,awe, faiq & mirul


then, rehat jap.. main bola dlm air dlu.. pastuh sambung main banana bot ag..
2nd round : mimi (atas bot; special case sbb xmo basah kne air), azie,amy,kt, intan, awe, izzat, mirul & sham
pastuh, dah abes main,boleh plak ktrg pinjam lah life jacket yg ktrg gune time main banana boat .. hehe.. best sgt pakai.. boleh trapung ramai2. lame lak tuh ktrg gune...seb bek abg banana boat tuh sume sporting2!! thanx ye! (ade abg tuh, atas bot, siap posing baik punye dpan mimi..hahaha)

mmg lame berendam dlm air..smpai kecut jari2.. gambar2 blom amek lg dr mimi.. nnt klu dah dpt, akan diupload a.s.a.p!!

kesimpulannye : lepas ni, gi mane laks??!! hehehe;)

12 comments:

aMyRuL's anD zaKiaH said...

nnt main lg la wei..best2!!

syamimi said...

btoi2 mirul....sokong sgt!!!!
best la korang!!!
hepi besday awe yg ke 23!!!
semoga sentiasa drahmati allah!!

Dilla said...

sume org sgt sporting, sempoi & sekepale ;)
best kwn ngan korg n best lepak ngn korg sume ^_^

Intan *Schaghinach* said...

Aku sayang korang.

Yesterday was the paling jauh tempat yang kita pernah lepak dan the best moment yang pernah tercipta.

Walaupun tekak aku seakan2 bocor dan suara aku seakan2 ella selepas minum air petrol kurang manis tetapi yang penting , tapi aku sgt seronok.

Thanks for the moments...

Dilla said...

momento plg indah skali kan~

pasni,kt gi ganu lak ye.. journey to rumah ya at the centre of the earth:)

white witch said...

suke...suke...
tq kwn2 coz support my plan...
celebrating my luv's bufday...
tq a lot~
sayangg kowg sume~

Dilla said...

ur welkam2:)

Anonymous said...

Ya ALLAH!! kau rahmatilah persahabatan yg telah terbina antara kami Ya ALLAH...
Kau bajailah persahabatan kami ini dgn kasih sayangMU Ya ALLAH...
KAU landaskanlah persahabatan kami ini berlandaskan iman & islam Ya ALLAH....
Jgnlah KAU wujudkan permusuhan antara kami Ya ALLAH...
Semoga kami menjadi seorang hamba,anak,insan dan sahabat yg berguna di dunia akhirat...

Aminnn...

Intan *Schaghinach* said...

Amin.

Dilla said...

Insya Allah.. hope kt sume akan jd kawan yg baik & sntiasa bsama even time susah or senang :)

syamimi said...

Aminnn....

Dilla said...

sape anonymous ni??

mimi ke??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

11 January 2009

picnic + besday awe :)


10/1/2009;
hari yg paling best stakat ni spanjang jd student u.. picnic with friends kat PD.. ngan geng2 study grup!! best sangat~
pagi2 lg, sume dah bkumpul kat kiz.. masak2 time;) prepare makanan pe yg patut; msk bihun, perap ayam n soseh (bak kate awe lah kan;p xpe awe, yg penting, konfiden!!), sediakn sandwich & etc..

dlm kul 11am, ktrg bertolak dr bangi ke PD.. 3 kereta konvoi ; 1 keta full with lelaki2, 1 keta pnuh ngan girls,& lg satu keta xde gender discrimination..hahaha.. keta yg universal..;p
around kul 1pm, ktrg pun sampai kat PD.. gi area teluk kemang.. situh strategik sket.. ade water sport.. tuh yg best!! dlm diam2, kt, intan n mirul gerak gi beli kek besday awe.. yg lain, gi cari tempat nak picnic n start buat tmpat bbQ.. mirul xmo turun dlu sbb die pning pale; & die dilayan cam budak kcik dlm kereta.. beruntung sungguh;p hahahaha..
kek yg plg comel ktrg beli utk awe.. walaupun die yg paling tua antara ktrg sume; 23 thn, tp ktrg still nak die trase diri die mude.. gituh kaan~ hehehe..

then, pas dah gi kdai kek (yg kdkut nak bg lilin), ktrg pun join lah dowg mmbakar ayam a.k.a bbQ.. masing2 dah bau asap + ayam.. tadehal nye .. janji sume hepi kan!!! bile time sume tgh leka makan, kt, intan n amy pun gi ahh amek kek kat dlm keta.. of coz amy yg lead.. dah kate awe tuh kekaseh hati die kan:) so, awe, surprise!!! hepi besday cepat sehari!! hehee.. at the same time, kt, intan n ya mnjalankan misi rahsia; amik tepung utk dibaling kat awe.. dlm sekelip mate je, tup2, ktrg sume dah jd putih.oops, perang tepung la plak~ hehe..

ok skarang the best part utk hari ini; ktrg main banana boat!! sorg 10 hengget..
mak aaiihh, sakit badan jatuh kat dlm air.. kne hempap ngn org pun ade n terhempap org pun ade gak;p haha.. 2 round ktrg main.. 1 round = 3x jatuh.. mmg giler best lahh!! sume org kenyang telan air laut + petrol hari neh..
1st round : kt, intan, ya, izzat,awe, faiq & mirul


then, rehat jap.. main bola dlm air dlu.. pastuh sambung main banana bot ag..
2nd round : mimi (atas bot; special case sbb xmo basah kne air), azie,amy,kt, intan, awe, izzat, mirul & sham
pastuh, dah abes main,boleh plak ktrg pinjam lah life jacket yg ktrg gune time main banana boat .. hehe.. best sgt pakai.. boleh trapung ramai2. lame lak tuh ktrg gune...seb bek abg banana boat tuh sume sporting2!! thanx ye! (ade abg tuh, atas bot, siap posing baik punye dpan mimi..hahaha)

mmg lame berendam dlm air..smpai kecut jari2.. gambar2 blom amek lg dr mimi.. nnt klu dah dpt, akan diupload a.s.a.p!!

kesimpulannye : lepas ni, gi mane laks??!! hehehe;)

12 comments:

aMyRuL's anD zaKiaH said...

nnt main lg la wei..best2!!

syamimi said...

btoi2 mirul....sokong sgt!!!!
best la korang!!!
hepi besday awe yg ke 23!!!
semoga sentiasa drahmati allah!!

Dilla said...

sume org sgt sporting, sempoi & sekepale ;)
best kwn ngan korg n best lepak ngn korg sume ^_^

Intan *Schaghinach* said...

Aku sayang korang.

Yesterday was the paling jauh tempat yang kita pernah lepak dan the best moment yang pernah tercipta.

Walaupun tekak aku seakan2 bocor dan suara aku seakan2 ella selepas minum air petrol kurang manis tetapi yang penting , tapi aku sgt seronok.

Thanks for the moments...

Dilla said...

momento plg indah skali kan~

pasni,kt gi ganu lak ye.. journey to rumah ya at the centre of the earth:)

white witch said...

suke...suke...
tq kwn2 coz support my plan...
celebrating my luv's bufday...
tq a lot~
sayangg kowg sume~

Dilla said...

ur welkam2:)

Anonymous said...

Ya ALLAH!! kau rahmatilah persahabatan yg telah terbina antara kami Ya ALLAH...
Kau bajailah persahabatan kami ini dgn kasih sayangMU Ya ALLAH...
KAU landaskanlah persahabatan kami ini berlandaskan iman & islam Ya ALLAH....
Jgnlah KAU wujudkan permusuhan antara kami Ya ALLAH...
Semoga kami menjadi seorang hamba,anak,insan dan sahabat yg berguna di dunia akhirat...

Aminnn...

Intan *Schaghinach* said...

Amin.

Dilla said...

Insya Allah.. hope kt sume akan jd kawan yg baik & sntiasa bsama even time susah or senang :)

syamimi said...

Aminnn....

Dilla said...

sape anonymous ni??

mimi ke??