Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

03 January 2009

tag:)

Mohd Amirul bin Ramli

1) tiap hari gi klas naik motor
2) kreatif gile - design tshirt batch-ktrg suke;)
3) "low blood pressure" nye bassist.. tp dgr kate die bminat nak join big bang..haha
4) study grup same, team alsa time pkampungan dlu pun same..
5) muke awek die sgt sweet;)
6) suke pakai sweater ukm.. anytime, anywhere.. ni baru btul ukm di hatiku.ahaks!~
7) die selesa ckap gune loghat kedah -hijaukuningdotcom betul~hehe
8) klu nak wat surprise besday, leyh jemput die, tp jgn gitau plan kat die.. die sgt jujur..hahaha
9) klu dlm study grup, die suke wat nota org lain..;p
10) die gayat.. lg2 klu duk dlm keta time org tg drive~

*Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara sesuatu pasal diri mereka:

klu nak tau psal kt, sile bce post di bwh nyer bwh ..
xkan nk gitau lg, kang over exposure plaks..hehe;P

2 comments:

aMyRuL's anD zaKiaH said...

ya..aku gayat..tp men solero shot 3x dah tau!hu3...lbp berpecah..aku nk tubuhkan kelab ulik mayang lak!

Dilla said...

ko nak jd tukang karut ke..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

03 January 2009

tag:)

Mohd Amirul bin Ramli

1) tiap hari gi klas naik motor
2) kreatif gile - design tshirt batch-ktrg suke;)
3) "low blood pressure" nye bassist.. tp dgr kate die bminat nak join big bang..haha
4) study grup same, team alsa time pkampungan dlu pun same..
5) muke awek die sgt sweet;)
6) suke pakai sweater ukm.. anytime, anywhere.. ni baru btul ukm di hatiku.ahaks!~
7) die selesa ckap gune loghat kedah -hijaukuningdotcom betul~hehe
8) klu nak wat surprise besday, leyh jemput die, tp jgn gitau plan kat die.. die sgt jujur..hahaha
9) klu dlm study grup, die suke wat nota org lain..;p
10) die gayat.. lg2 klu duk dlm keta time org tg drive~

*Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara sesuatu pasal diri mereka:

klu nak tau psal kt, sile bce post di bwh nyer bwh ..
xkan nk gitau lg, kang over exposure plaks..hehe;P

2 comments:

aMyRuL's anD zaKiaH said...

ya..aku gayat..tp men solero shot 3x dah tau!hu3...lbp berpecah..aku nk tubuhkan kelab ulik mayang lak!

Dilla said...

ko nak jd tukang karut ke..hehehe