Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

16 January 2011

saayaaang IBU :)

okie..ni jawapan kepada soalan2 dalam entri post yg sebelum ni

sebab apa x wish ibu masa besday die?
dis is because kt dah plan nak wat surprise.. 
14 Januari 2011, kt drive balik rumah dgn bawak kek sekali :) hehe.. 
abah ngan adik2 kt je yg tau... Luckily, ibu suka kek ni :) 
1st time tau tempah cupcakes untuk besday..hehe..
kiut-miut pulak tengok kek ni sampaikan adik kt cakap, "ni plasticine ke?''
hehehe..
thanks to Ara my junior yg pandai betul buat cupcakes ni.. sape2 nak tempah, silalah visit facebook Lildaisy Cuppycakes II

nak tengok gambar2 cupcakes besday untuk ibu (yg skarang dah selamat bersemadi dalam perut ktrg) ??
hehe..  *kt pilih tema GARDENING..sebab tu antara hobi ibu..* 
hehee..

okey, silalah nikmati gambar2 ni ye :)
nyummie~


lebah ini sangat comel sampaikan x sampai hati nak makan :))

happy besday IBU..we luv u soooo muuuccchhhhhh *LOVE*

Abah kata Abah makan cangkul.. hebat2..hehe:))



ada 12 biji semuanya :)














2 comments:

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

dila comel lah.. eh bukan dila tau cake tuh comel. tapi ladybird tuh kelakar hehe cute jer mata die. cangkul pun ada ek klu dpt kak akak, akak frame kan jer haha syg btol nk mkn.

hepi belated besday to mak dila :)

Dilla Raffe said...

hehe.. ala k.rai ni..klu nk ckp kt comel pon, kt trima..ahaks!! hehehe..
tu lah,, binatang2 kat kek ni comel sgt.. nak kunyah pun sayang..hehehe..
;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

16 January 2011

saayaaang IBU :)

okie..ni jawapan kepada soalan2 dalam entri post yg sebelum ni

sebab apa x wish ibu masa besday die?
dis is because kt dah plan nak wat surprise.. 
14 Januari 2011, kt drive balik rumah dgn bawak kek sekali :) hehe.. 
abah ngan adik2 kt je yg tau... Luckily, ibu suka kek ni :) 
1st time tau tempah cupcakes untuk besday..hehe..
kiut-miut pulak tengok kek ni sampaikan adik kt cakap, "ni plasticine ke?''
hehehe..
thanks to Ara my junior yg pandai betul buat cupcakes ni.. sape2 nak tempah, silalah visit facebook Lildaisy Cuppycakes II

nak tengok gambar2 cupcakes besday untuk ibu (yg skarang dah selamat bersemadi dalam perut ktrg) ??
hehe..  *kt pilih tema GARDENING..sebab tu antara hobi ibu..* 
hehee..

okey, silalah nikmati gambar2 ni ye :)
nyummie~


lebah ini sangat comel sampaikan x sampai hati nak makan :))

happy besday IBU..we luv u soooo muuuccchhhhhh *LOVE*

Abah kata Abah makan cangkul.. hebat2..hehe:))



ada 12 biji semuanya :)














2 comments:

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

dila comel lah.. eh bukan dila tau cake tuh comel. tapi ladybird tuh kelakar hehe cute jer mata die. cangkul pun ada ek klu dpt kak akak, akak frame kan jer haha syg btol nk mkn.

hepi belated besday to mak dila :)

Dilla Raffe said...

hehe.. ala k.rai ni..klu nk ckp kt comel pon, kt trima..ahaks!! hehehe..
tu lah,, binatang2 kat kek ni comel sgt.. nak kunyah pun sayang..hehehe..
;)