Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

14 January 2011

sayang ibu :)

13 Januari 2011

Wah, ni merupakan post yang pertama untuk tahun 2011 *tiup wisel sikit*.. hehe.. sorry le.. material nak masuk dalam blog ade je tapi ade je halangan bile nak taip dalam blog *antaranya twitter & facebook*  hehehe ..


Hari ini (13 Januari 2011) merupakan hari jadi IBU ku yang tercinta *love*.. 
tetapi kt saja je malas nak wish.. buat-buat macam terlupa & tak ingat langsung.. kol die pun tak hari ni.. dah la ank dia ni duk nun jauh di Bangi, wish dia pun tak,email pun tak, mesej kat fon die pun tak jugak.. dalam hati terasa bersalah gila dah ni, tapi kena tahan nafsu nak wish ni.. agaknye sebab tak biasa dengan keadaan macam ni kot.. nak kata kejam pun boleh jugak lah.. mesti ibu kecik hati kan anak sulung die ni tak wish atau kol langsung untuk ucap selamat hari lahir/ulangtahun kat dia.. haaaiiissshhh..

Tapi tanggungjawab sebagai kakak untuk ingatkan adik-adik spy jgn lupa wish besday ibu tetap dilaksanakan dgn sebaik mungkin *cewaaaahh* :) 
& yang penting Abah dah tau kenapa kt buat semua ni ..


Kenapa kt tak wish?..

Kenapa kt buat ibu tertunggu-tunggu macam ni?..
Kenapa kt jadi anak yg saja buat2 tak ingat hari jadi ibunya ni??..
jahat ke kt ni??..
tanggang kah aku ?? *tibe2* ;p >>xde kaitan!

Hehehe.. nak tau jawapannya..

Tungguuuuuuuu~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

14 January 2011

sayang ibu :)

13 Januari 2011

Wah, ni merupakan post yang pertama untuk tahun 2011 *tiup wisel sikit*.. hehe.. sorry le.. material nak masuk dalam blog ade je tapi ade je halangan bile nak taip dalam blog *antaranya twitter & facebook*  hehehe ..


Hari ini (13 Januari 2011) merupakan hari jadi IBU ku yang tercinta *love*.. 
tetapi kt saja je malas nak wish.. buat-buat macam terlupa & tak ingat langsung.. kol die pun tak hari ni.. dah la ank dia ni duk nun jauh di Bangi, wish dia pun tak,email pun tak, mesej kat fon die pun tak jugak.. dalam hati terasa bersalah gila dah ni, tapi kena tahan nafsu nak wish ni.. agaknye sebab tak biasa dengan keadaan macam ni kot.. nak kata kejam pun boleh jugak lah.. mesti ibu kecik hati kan anak sulung die ni tak wish atau kol langsung untuk ucap selamat hari lahir/ulangtahun kat dia.. haaaiiissshhh..

Tapi tanggungjawab sebagai kakak untuk ingatkan adik-adik spy jgn lupa wish besday ibu tetap dilaksanakan dgn sebaik mungkin *cewaaaahh* :) 
& yang penting Abah dah tau kenapa kt buat semua ni ..


Kenapa kt tak wish?..

Kenapa kt buat ibu tertunggu-tunggu macam ni?..
Kenapa kt jadi anak yg saja buat2 tak ingat hari jadi ibunya ni??..
jahat ke kt ni??..
tanggang kah aku ?? *tibe2* ;p >>xde kaitan!

Hehehe.. nak tau jawapannya..

Tungguuuuuuuu~

No comments: