Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

04 July 2010

bye bye Argentina

Germany v Argentina
 (4  :  0)

samada percaya atau tidak, realitinya Argentina dah pun tersingkir sblum berjaya ke peringkat separuh akhir World cup 2010.. tapi, yg tambah mengejutkan peminat2 dorg, Argentina kalah 4-0 kepada Jerman.. Maradonna mesti sgt2 kecewa.. tgk muka dia pon dah tau.. 

masa 1st half, mula2 mmg Argentina nampak mcm tersentak sikit bila Muller jaringkan gol utk Jerman masa minit ke-3.. then, Argentina dah dapat rentak,, mmg boleh dikatakan kawalan bola milik dorg larr.. pastuh 2nd half pulak,, banyak cubaan yg mmg bahaya dr Argentina tapi 1 pon x masuk.. ada 1 yg masuk, tapi offside daa.. Messi, Tevez, Higuain, Di Maria sume pon try, malangnyer xde rezeki kot.. n maybe sbb pemain2 lg suka nak bolot bola sorg2 padahal boleh jerr passing bola tuh kat member dia.. tuh mybe antara sebab nape x gol.. 

jerman pulak tambah koleksi gol dorg masa minit ke 68 (Klose) , minit ke-74 (Friedrich)  & Klose sumbat lagi 1 gol pd minit ke-84 klu x silap.. juz can't believe this.. player Jerman mmg laju.. & pandai curik peluang.. no wonder England kalah ngan dorg 4-1 hari tuh.. 

biaselah bola.. impossible is nothing kan :)

so nanti, semi final wc2010,, Belanda akan jumpa Uruguay (dorg kalahkan Ghana dlm penentuan penalti) & Jerman pulak maybe akan jumpa either Paraguay or Spain.. juz wait & see yahh~

 -foto dari Fifa.com-


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

04 July 2010

bye bye Argentina

Germany v Argentina
 (4  :  0)

samada percaya atau tidak, realitinya Argentina dah pun tersingkir sblum berjaya ke peringkat separuh akhir World cup 2010.. tapi, yg tambah mengejutkan peminat2 dorg, Argentina kalah 4-0 kepada Jerman.. Maradonna mesti sgt2 kecewa.. tgk muka dia pon dah tau.. 

masa 1st half, mula2 mmg Argentina nampak mcm tersentak sikit bila Muller jaringkan gol utk Jerman masa minit ke-3.. then, Argentina dah dapat rentak,, mmg boleh dikatakan kawalan bola milik dorg larr.. pastuh 2nd half pulak,, banyak cubaan yg mmg bahaya dr Argentina tapi 1 pon x masuk.. ada 1 yg masuk, tapi offside daa.. Messi, Tevez, Higuain, Di Maria sume pon try, malangnyer xde rezeki kot.. n maybe sbb pemain2 lg suka nak bolot bola sorg2 padahal boleh jerr passing bola tuh kat member dia.. tuh mybe antara sebab nape x gol.. 

jerman pulak tambah koleksi gol dorg masa minit ke 68 (Klose) , minit ke-74 (Friedrich)  & Klose sumbat lagi 1 gol pd minit ke-84 klu x silap.. juz can't believe this.. player Jerman mmg laju.. & pandai curik peluang.. no wonder England kalah ngan dorg 4-1 hari tuh.. 

biaselah bola.. impossible is nothing kan :)

so nanti, semi final wc2010,, Belanda akan jumpa Uruguay (dorg kalahkan Ghana dlm penentuan penalti) & Jerman pulak maybe akan jumpa either Paraguay or Spain.. juz wait & see yahh~

 -foto dari Fifa.com-


No comments: