Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

11 July 2010

germany v uruguay (1st half)

sekarang tgh masa rehat lepas separuh masa pertama perlawanan penentuan tempat ke-3 piala dunia 2010.. game stakat ni terikat 1-1.. germany minit ke-19 dah dapatkan gol menerusi jaringan Mueller.. manakala uruguay pulak Cavani yang jaringkan gol hasil hantaran bola daripada suarez kepadanya .. masa minit ke 40, ada juga luis suarez tuh hampir2 jaringkan gol tapi rembatan bola nye yg dlm kdudukan 45 degree dr gawang gol tersasar sikit..

tapi kan, dalam game third place play off ni,, nampak germany punyer rentak permainan dah mcm kurg agresif sikit larr berbanding sebelum ni nyer game.. adakah disebabkan moral dorg dah down sikit sbb x dpt masuk final, atau,, dorg dah kepenatan slpas main bbrapa minggu kat world cup ni, or disebabkan faktor mslah kesihatan yg katenye ade lah bbrapa pemain x sehat skit sbb selesema.. hurmm.. entahlahh.. kne tanye dowg sendiri..

nampak mcm dalam game ni,,, uruguay pon boleh menjadi pemenangnya tapi klu germany main lebih agresif sikit mse 2nd half, dorg pon bkemungkinan boleh mng.. balance larr.. mana2 team pon okeh..

memandangkan esok kne bangun awal2 pagi sbb ade urusan,, so knelah tdo skang.. xdptlah tgk 2nd half.. xpelah,, sok tgk replay,... 
btw, tgh berpikir2 gak ni cmne lahh nak bjage malam tgk final world cup nnt..dah la wat kul 2.30 am hari isnin wktu malaysia.. aduussss... parah2..esoknye dah start kuliah pulak tuhh.. huhh,... pikir2..

selamat malam Malaysia ;)

p/s: sambungan sepoaruh masa ke-2 menyaksikan diego forlan baru jerr jaringkan gol utk uruguay pada minit ke-51.. *baru je cdg nak tido ni tetibe gol pulak yerr*.. so menjadikan kedudukan germany v uruguay skarang (sehingga minit ke-55) adalah 1:2..

selamat malam lagi skali..hehe

okay2.. knape suke jaringkan gol time2 dah nak tutup laptop ni.. dah kne update lagikk..
Jansen pulak jaringkan gol utk germany(minit ke 56),.. kedudukan skarang terikat 2:2..
skarang baru minit ke 58 yekk..

nak sambung tido lagi skali..
slamat malam lg 2 kali..
;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

11 July 2010

germany v uruguay (1st half)

sekarang tgh masa rehat lepas separuh masa pertama perlawanan penentuan tempat ke-3 piala dunia 2010.. game stakat ni terikat 1-1.. germany minit ke-19 dah dapatkan gol menerusi jaringan Mueller.. manakala uruguay pulak Cavani yang jaringkan gol hasil hantaran bola daripada suarez kepadanya .. masa minit ke 40, ada juga luis suarez tuh hampir2 jaringkan gol tapi rembatan bola nye yg dlm kdudukan 45 degree dr gawang gol tersasar sikit..

tapi kan, dalam game third place play off ni,, nampak germany punyer rentak permainan dah mcm kurg agresif sikit larr berbanding sebelum ni nyer game.. adakah disebabkan moral dorg dah down sikit sbb x dpt masuk final, atau,, dorg dah kepenatan slpas main bbrapa minggu kat world cup ni, or disebabkan faktor mslah kesihatan yg katenye ade lah bbrapa pemain x sehat skit sbb selesema.. hurmm.. entahlahh.. kne tanye dowg sendiri..

nampak mcm dalam game ni,,, uruguay pon boleh menjadi pemenangnya tapi klu germany main lebih agresif sikit mse 2nd half, dorg pon bkemungkinan boleh mng.. balance larr.. mana2 team pon okeh..

memandangkan esok kne bangun awal2 pagi sbb ade urusan,, so knelah tdo skang.. xdptlah tgk 2nd half.. xpelah,, sok tgk replay,... 
btw, tgh berpikir2 gak ni cmne lahh nak bjage malam tgk final world cup nnt..dah la wat kul 2.30 am hari isnin wktu malaysia.. aduussss... parah2..esoknye dah start kuliah pulak tuhh.. huhh,... pikir2..

selamat malam Malaysia ;)

p/s: sambungan sepoaruh masa ke-2 menyaksikan diego forlan baru jerr jaringkan gol utk uruguay pada minit ke-51.. *baru je cdg nak tido ni tetibe gol pulak yerr*.. so menjadikan kedudukan germany v uruguay skarang (sehingga minit ke-55) adalah 1:2..

selamat malam lagi skali..hehe

okay2.. knape suke jaringkan gol time2 dah nak tutup laptop ni.. dah kne update lagikk..
Jansen pulak jaringkan gol utk germany(minit ke 56),.. kedudukan skarang terikat 2:2..
skarang baru minit ke 58 yekk..

nak sambung tido lagi skali..
slamat malam lg 2 kali..
;)

No comments: