Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

08 July 2010

Sneijder jaringkan 5 gol dlm wc stakat ni :)

Netherlands v Uruguay
3 : 2

yeayyy.. wlpn lambat update,, tapi still nak update gakk sbb Belanda dapat gi final world cup 2010!! yeayyyy..
gol 1st by our kapten larrr; sape lagi kalu bukan van bronchorst!!! mmg chantek.. boleh dikatakan antara gol tercantek larr dlm game world cup kali ni :)) dah la rembat jauh dr gol n guna kaki kiri pulak tuh.. mmg cun!! tabik spring skett!! hehehe
gol Holland yg ke-2 mse 2nd half..sape lg klu bukan Sneijder kan :)) yeayy.. n gol ke-3 utk Holland ditanduk masuk oleh Robben..Uruguay bmain dgn hbat jugak tapi mcm ade kurg sket maybe sbb luis suarez xde kot.. anyway,, dorg pon dpt 2 gol (1 masa 1st half (Forlan) n lg 1 mse minit ke-92 (Pereira)).. papepun,, goalkeeper dorg mmg kiut.. hehehe ..sekian..

p/s: Netherlands akan jumpa Spain or Germany in the wc final nanti.. hurmmm~

                                                                fernando muslera (Uruguay)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

08 July 2010

Sneijder jaringkan 5 gol dlm wc stakat ni :)

Netherlands v Uruguay
3 : 2

yeayyy.. wlpn lambat update,, tapi still nak update gakk sbb Belanda dapat gi final world cup 2010!! yeayyyy..
gol 1st by our kapten larrr; sape lagi kalu bukan van bronchorst!!! mmg chantek.. boleh dikatakan antara gol tercantek larr dlm game world cup kali ni :)) dah la rembat jauh dr gol n guna kaki kiri pulak tuh.. mmg cun!! tabik spring skett!! hehehe
gol Holland yg ke-2 mse 2nd half..sape lg klu bukan Sneijder kan :)) yeayy.. n gol ke-3 utk Holland ditanduk masuk oleh Robben..Uruguay bmain dgn hbat jugak tapi mcm ade kurg sket maybe sbb luis suarez xde kot.. anyway,, dorg pon dpt 2 gol (1 masa 1st half (Forlan) n lg 1 mse minit ke-92 (Pereira)).. papepun,, goalkeeper dorg mmg kiut.. hehehe ..sekian..

p/s: Netherlands akan jumpa Spain or Germany in the wc final nanti.. hurmmm~

                                                                fernando muslera (Uruguay)

No comments: