Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

31 December 2010

2 kali lima 10

hari ni hari terakhir bagi tahun 2010.. tapi nothing special yg berlaku hari ni.. duduk rumah & terperap kat dalam bilik je lah sepanjang hari.. lagipun, hari ni x ada kelas.. public holiday sempena Malaysia menang Piala AFF Suzuki le katakan :)

masa bosan2 kat rumah sewa ni, bila dah x ada kerja nak dibuat *walaupun ada sebenarnya* , jadi kt pun sambunglah baca novel 2x5 yang amy *housemate + ex-roomate + coursemate +  bff* sewa daripada kedai novel kat warta Bangi.. kt ni jenis jarang baca novel.. selalunya, akan amik masa paling kurang lebih daripada 2 minggu atau sebulan untuk habiskan satu2 novel.. ringkasnya, kt ni bukanlah kaki novel & hanya akan baca novel kalau tengah ada mood jer.. tapi magisnya, novel 2x5 ni kt dapat habiskan baca dalam masa 3 hari.. mungkin sebab cara penyampaian cerita ni x terlampau berat, ayat2 senang nak paham n memang senang nak feel *gitewww*, cerita pun menarik n kena dengan jiwa *ececehhh* & also x membosankan :)

kesimpulannya, novel ni best la.. boleh buat kt tergelak sendiri, feeling2 menghayati watak & menangis tiba2..heheehe.. *promote2*


kalau nak tau lebih lanjut pasal novel 2x5 ni & penulis dia, sila klik sini  


p/s: tiba2 kt berangan nak jadi penulis novel.. hakhakhak.. bak kata member kt, "berangan xyah gune duit.. so berangan aje lah!!" ;p


2 comments:

UmmiNazira said...

wah3 ada org tu dah pndai bce novel skrg,hehe..
pastu pastu pndai feeling2 nangis skrg,pe cter?hikhik..

Dilla Raffe said...

hehehe.. malu i~
dulu time zaman skolah, kt tpengaruh pasal novel2 ni dari ko.. pastuh skang, member kt kat sini plak bwk pengaruh balik.. hehehee..
;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

31 December 2010

2 kali lima 10

hari ni hari terakhir bagi tahun 2010.. tapi nothing special yg berlaku hari ni.. duduk rumah & terperap kat dalam bilik je lah sepanjang hari.. lagipun, hari ni x ada kelas.. public holiday sempena Malaysia menang Piala AFF Suzuki le katakan :)

masa bosan2 kat rumah sewa ni, bila dah x ada kerja nak dibuat *walaupun ada sebenarnya* , jadi kt pun sambunglah baca novel 2x5 yang amy *housemate + ex-roomate + coursemate +  bff* sewa daripada kedai novel kat warta Bangi.. kt ni jenis jarang baca novel.. selalunya, akan amik masa paling kurang lebih daripada 2 minggu atau sebulan untuk habiskan satu2 novel.. ringkasnya, kt ni bukanlah kaki novel & hanya akan baca novel kalau tengah ada mood jer.. tapi magisnya, novel 2x5 ni kt dapat habiskan baca dalam masa 3 hari.. mungkin sebab cara penyampaian cerita ni x terlampau berat, ayat2 senang nak paham n memang senang nak feel *gitewww*, cerita pun menarik n kena dengan jiwa *ececehhh* & also x membosankan :)

kesimpulannya, novel ni best la.. boleh buat kt tergelak sendiri, feeling2 menghayati watak & menangis tiba2..heheehe.. *promote2*


kalau nak tau lebih lanjut pasal novel 2x5 ni & penulis dia, sila klik sini  


p/s: tiba2 kt berangan nak jadi penulis novel.. hakhakhak.. bak kata member kt, "berangan xyah gune duit.. so berangan aje lah!!" ;p


2 comments:

UmmiNazira said...

wah3 ada org tu dah pndai bce novel skrg,hehe..
pastu pastu pndai feeling2 nangis skrg,pe cter?hikhik..

Dilla Raffe said...

hehehe.. malu i~
dulu time zaman skolah, kt tpengaruh pasal novel2 ni dari ko.. pastuh skang, member kt kat sini plak bwk pengaruh balik.. hehehee..
;)