Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

12 October 2008

exam..

exam..
why bile dgr je pkataan ni,, muka sume especially student, mesti berubah..
knapa eyh.... sometimes boleh mengakibatkan banyak gejala yg x diingini..
stress la, sedih, xde mood, tension etc..
satu pkataan tuh sahaja da cukup utk membuat jiwa jd kacau..
gituuuhh!!!
hurmm.. tp itulah hakikatnya, dan realitinya benda2 tuh akn jadi kat org yg x prepare utk m'hadapi exam.. sbb tulah bleyh timbul mcm2 penyakit la, alasan sume tuuhh..
hehehe.. *diri sendiri turut trsentap* ;p
utk student: perlu ke exam ni sbnarnye??
ade pros & cons gak kan.. exam ni bagus.. yelah, nak test sama ada kt ni pergi sekolah or uni utk belajar ke or honeymoon...tooooottt.. bak kata nabil, '' lu pikirlah sendiri!!"
kepada semua pelajar yg akn mnduduki peperiksaan, wat lah yg terbaik ye..
ni sume utk masa depan.. bukan utk org lain,, tapi utk diri kt sendiri juga..
Best of Luck~

2 comments:

white witch said...

exam????
wargh.....(ala-ala meroyan skett)
hehehe...
x tau arr nape bley gitew respon nye...
hehehe...
gudluck dude!!!;p

in a nutshell said...

gudluck juga utk anda..
xpe,, kt pun ,meroyan gak time2 nak examm..hahahah..
meh le meroyan berduet;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

12 October 2008

exam..

exam..
why bile dgr je pkataan ni,, muka sume especially student, mesti berubah..
knapa eyh.... sometimes boleh mengakibatkan banyak gejala yg x diingini..
stress la, sedih, xde mood, tension etc..
satu pkataan tuh sahaja da cukup utk membuat jiwa jd kacau..
gituuuhh!!!
hurmm.. tp itulah hakikatnya, dan realitinya benda2 tuh akn jadi kat org yg x prepare utk m'hadapi exam.. sbb tulah bleyh timbul mcm2 penyakit la, alasan sume tuuhh..
hehehe.. *diri sendiri turut trsentap* ;p
utk student: perlu ke exam ni sbnarnye??
ade pros & cons gak kan.. exam ni bagus.. yelah, nak test sama ada kt ni pergi sekolah or uni utk belajar ke or honeymoon...tooooottt.. bak kata nabil, '' lu pikirlah sendiri!!"
kepada semua pelajar yg akn mnduduki peperiksaan, wat lah yg terbaik ye..
ni sume utk masa depan.. bukan utk org lain,, tapi utk diri kt sendiri juga..
Best of Luck~

2 comments:

white witch said...

exam????
wargh.....(ala-ala meroyan skett)
hehehe...
x tau arr nape bley gitew respon nye...
hehehe...
gudluck dude!!!;p

in a nutshell said...

gudluck juga utk anda..
xpe,, kt pun ,meroyan gak time2 nak examm..hahahah..
meh le meroyan berduet;p