Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

17 October 2008

geram!


Tarikh : 16 Oct 08
Masa : around 10pm ke atas
Tempat: café k.j..
tema hari ni: Ade aku kesahHh!!!!

ni akak nak story sikit u all!!! Akak tg geram sgt2 ni..
bukan akak jerrr.. sekutu2 akak pun…
mane x nye,, adelah 3 pompuan ni.. asal usul, nama penuh, no ic dorg pn ktrg xtau.. tetibe je dgn muke penyeknye pandang ktrg mcm nak telan..
“lu pehal beb!!! Nk cri gado ke??!! Pandang2 jeling2 mcm ktrg ni alien. Tau lah ktrg ni menawan..x gitu!!” ;p kan.. yelah mne la tau maybe dorg rase tercabar bile tgk ktrg lg mengancam dr dowg..or mayb dowg jeles sbb ktrg ni hepi sgt.. kesian dowg x dilahirkan utk ade prsaan gembira ..isk iskk..;(
Fahrisham. Ty-ya, princess, bittersweet n I luv laicikai, xpnah wat salah ngan dorg.. xpnah ganggu hidup dowg.. nape tetibe jahh dowg pandang slack gile kea rah ktrg yg menawan ni?? Ape sebenarnye yg dowg nak>??!
Ktrg cume duduk kat café tuh utk wat asgment di samping mengisi masa lapang dgn share gosip2 t’hAngat n trbaru.. xmo la nt dikate x update isu semasa lak kan!!!! Gituhh!~
The best part is bile dowg ber 3 ni datang kat meja ktrg (yg penuh dgn buku2 rujukan , laptop, henset2 ktrg yg mahal dll) .. pas2, tanye ade x nampak henset salah sorg drpD dowg.. owhh,, henset hilang pulak daah..hurmm.. tP nape target kat meja ktrg je tp bukan kat meja org len.. ramai lg yg ade kat café tuhh.. saje je nak cari pasal.. ceytt..
Ktrg yang baik hati serta suci hati ni pun toong lah carikan henset.. Ty-ya pun tanye, “henset jenis ape.?” Pompuan 1 menjawab, “nokia”.. ty-ya tanye lagi “ nokia jenis ape? Yelah nokia kan banyak jenis..” boleh plak pompuan 2 ckap kat pompuan 1 & 3 sambey moncongkan molot die tuh “ lah… org da ckap nokia, nokia lah…” ..ape? die engat ktrg x nampak time die cakap tuuhh.. dah la dengan wat muke macam pau basi kena penyek.. pau tuh pun lg 10x ganda lg lawa tau!!!
Dah la ktrg tlg cari kan.. x sedar dri lak tuh! Sengal sgt!! Geramnye!!!!
Sume dah berasap je kat situhhh.. tp bittersweet, fahrisham, ty-ya still sedar lg yg ktrg x leyh nak lepaskan geram dgn overnye kat sini coz ktrg kat café kolej org lain yerr.. kalau tak….!!!!
Sekali 2 gi tmpat ktrg tnye psa henset tuh xpe lg,, ni dah 4-5 kali melilau around meja ktrg ape hal?? Nmpak sangat dowg syak ktrg yg amik.. ‘‘HELLO, INGT KTRG NI PENCURI KE NAK AMEK2 HENSET KO YG KLU TRADE IN PUN KTRG X TAU DE HARGE KE X LAGI TUHH~” daripada ktrg mencuri, lebih baek ktrg ni bunuh diri tau!! Waaahh~ xde maknenyelah nak curi henset ko tuh.. bukannye ade emas pun dalam tuh… eeeeiiiii,, meluat sangat tau!! H.a.t.e~!

8 comments:

Shahrysham said...

HEK ELEH!!! LU PEHAL WEYH TUDUH2 GUA!!! HEK ELEH!!! HEK ELEH! SYIAL GILER!

white witch said...

mangkuk!!!!!
syial!!!!!
babbbbbb-viiiii!!!!!!!!
bodo!!!!!!!!!!
cipan!!!!!!!!!
tonggek!!!!!!!!!
ops...terlebey sudey!!!
'berasap neyh'!!!!

Sheell said...

hehehe....
dilla..i add u at my side bar.
napa tak bagi tau u blogger??


how are u?
('',)

babysitter said...

makk aaiihh..
berasap gile white witch!!!
tbakar blog ni..hahahha;p
weyh sham,, kt tbayang ko wat hek elehh tuh dgn gaya spastik ko mlam tuh..hahaha..buruk sungguh!!

babysitter said...

kak sheela..
i miss u~ =)

white witch said...

stuju...stuju....
mmg burok rupe sham tyme hangin tuh!!!
tp burok lagi muke2 tenuk kesedihan tuh!!!
hehehee...;p

babysitter said...

tenuk pakai henset ke???;p

white witch said...

uish...
tenuk bajet moden...;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

17 October 2008

geram!


Tarikh : 16 Oct 08
Masa : around 10pm ke atas
Tempat: café k.j..
tema hari ni: Ade aku kesahHh!!!!

ni akak nak story sikit u all!!! Akak tg geram sgt2 ni..
bukan akak jerrr.. sekutu2 akak pun…
mane x nye,, adelah 3 pompuan ni.. asal usul, nama penuh, no ic dorg pn ktrg xtau.. tetibe je dgn muke penyeknye pandang ktrg mcm nak telan..
“lu pehal beb!!! Nk cri gado ke??!! Pandang2 jeling2 mcm ktrg ni alien. Tau lah ktrg ni menawan..x gitu!!” ;p kan.. yelah mne la tau maybe dorg rase tercabar bile tgk ktrg lg mengancam dr dowg..or mayb dowg jeles sbb ktrg ni hepi sgt.. kesian dowg x dilahirkan utk ade prsaan gembira ..isk iskk..;(
Fahrisham. Ty-ya, princess, bittersweet n I luv laicikai, xpnah wat salah ngan dorg.. xpnah ganggu hidup dowg.. nape tetibe jahh dowg pandang slack gile kea rah ktrg yg menawan ni?? Ape sebenarnye yg dowg nak>??!
Ktrg cume duduk kat café tuh utk wat asgment di samping mengisi masa lapang dgn share gosip2 t’hAngat n trbaru.. xmo la nt dikate x update isu semasa lak kan!!!! Gituhh!~
The best part is bile dowg ber 3 ni datang kat meja ktrg (yg penuh dgn buku2 rujukan , laptop, henset2 ktrg yg mahal dll) .. pas2, tanye ade x nampak henset salah sorg drpD dowg.. owhh,, henset hilang pulak daah..hurmm.. tP nape target kat meja ktrg je tp bukan kat meja org len.. ramai lg yg ade kat café tuhh.. saje je nak cari pasal.. ceytt..
Ktrg yang baik hati serta suci hati ni pun toong lah carikan henset.. Ty-ya pun tanye, “henset jenis ape.?” Pompuan 1 menjawab, “nokia”.. ty-ya tanye lagi “ nokia jenis ape? Yelah nokia kan banyak jenis..” boleh plak pompuan 2 ckap kat pompuan 1 & 3 sambey moncongkan molot die tuh “ lah… org da ckap nokia, nokia lah…” ..ape? die engat ktrg x nampak time die cakap tuuhh.. dah la dengan wat muke macam pau basi kena penyek.. pau tuh pun lg 10x ganda lg lawa tau!!!
Dah la ktrg tlg cari kan.. x sedar dri lak tuh! Sengal sgt!! Geramnye!!!!
Sume dah berasap je kat situhhh.. tp bittersweet, fahrisham, ty-ya still sedar lg yg ktrg x leyh nak lepaskan geram dgn overnye kat sini coz ktrg kat café kolej org lain yerr.. kalau tak….!!!!
Sekali 2 gi tmpat ktrg tnye psa henset tuh xpe lg,, ni dah 4-5 kali melilau around meja ktrg ape hal?? Nmpak sangat dowg syak ktrg yg amik.. ‘‘HELLO, INGT KTRG NI PENCURI KE NAK AMEK2 HENSET KO YG KLU TRADE IN PUN KTRG X TAU DE HARGE KE X LAGI TUHH~” daripada ktrg mencuri, lebih baek ktrg ni bunuh diri tau!! Waaahh~ xde maknenyelah nak curi henset ko tuh.. bukannye ade emas pun dalam tuh… eeeeiiiii,, meluat sangat tau!! H.a.t.e~!

8 comments:

Shahrysham said...

HEK ELEH!!! LU PEHAL WEYH TUDUH2 GUA!!! HEK ELEH!!! HEK ELEH! SYIAL GILER!

white witch said...

mangkuk!!!!!
syial!!!!!
babbbbbb-viiiii!!!!!!!!
bodo!!!!!!!!!!
cipan!!!!!!!!!
tonggek!!!!!!!!!
ops...terlebey sudey!!!
'berasap neyh'!!!!

Sheell said...

hehehe....
dilla..i add u at my side bar.
napa tak bagi tau u blogger??


how are u?
('',)

babysitter said...

makk aaiihh..
berasap gile white witch!!!
tbakar blog ni..hahahha;p
weyh sham,, kt tbayang ko wat hek elehh tuh dgn gaya spastik ko mlam tuh..hahaha..buruk sungguh!!

babysitter said...

kak sheela..
i miss u~ =)

white witch said...

stuju...stuju....
mmg burok rupe sham tyme hangin tuh!!!
tp burok lagi muke2 tenuk kesedihan tuh!!!
hehehee...;p

babysitter said...

tenuk pakai henset ke???;p

white witch said...

uish...
tenuk bajet moden...;p