Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

30 October 2008

x suke!!

eeiiii.. x suke tau!!! menyampah pun ade...
x suke tau bile kt masuk kat mne2 kedai utk bli barang,, then org kedai wat muke tenuk seolah2 cam kt ni xde duit je nak bli.,..
"hello,, ko pun aku boleh bli tau!!!! tp cume x hingin je!! ntah laku ke x ko tuh.."
klu nak treat customer,, treat la dengan senyuman ..cewaahh.. tp btul pe..dowg ni mesti x blaja abes kat skolah ni.. tu yg xde nilai2 murni.. tu lah,, mak ayah swuh gi skolahh ngelat.. lari ikut boypren la.. pastuh lari gi lombok.. pe kaitan??!!
arrggghhh geram lagi.. bukan stakat 1 kedai.. 2 kedai lg tau smalam yg de muke tenuk jge kaunter & yg jd
salesgirl!!

  • situasi kedai 1 (ecehh,, trase nak nyanyi lagu situasi, bunkface plak dahh!!) : kedai t-shirt je pon.. t-shirt kat situ mmg cun2 n kewl sgt.. tp tgk kedai tuh mcm xde seri, bak kate makcik2 gerai kat bali yg suke rebut2 pelanggan, " nggak ada pelaris nyerr!! "patutlah mcm x laku kedai tuh.. yg keje kat kdai tuh wat muke ngantuk pastuh mcm bengang2 time ktrg dtg kdai die.. hek ellleehh,, klu nak tdo balik umah arr,, tutup kedai pastuh tido lah forever n ever!!!! senang cite!! kt bukannye dtg kat bilik tdo die yg smpai die nk bengang2!! org dtg nak bg duit lg kat die.. tu pun susah ke!! trus xde selera nak bli tshirt bittersweet yg kool gile tuh!! bersepah lg kedai kat lua yg jual!! bukan kdai ko je la!! mmg sah sok lusa kdai tuh xde org dtG!!
  • situasi kedai 2 :
    ni lg satuHHh.. melibatkan salesgirl n jge kaunter gak..tp semua yg berlaku hari ni adlh mlibatkan pnjual yg tdiri drpd kalangan kaum pompuan ye adek2!!!
    oooiii,, xkan sume menopos kotttt!!! org yg dah menopos pn x mcm dowg ni!! kedai cd ni lg ahh.. suke hati la ktrg nak duk bpe lame kat kedai tuh.. bukannye ktrg x nak bli pape.. ingat klu nak bli vcd,, trus amik bnyk2 pastuh byr ke!! hotakk luu!! mestilahh org nak cri dlu vcd feveret,, sure la lame skiit!! bukannye ktrg duduk smpai satu hari kat situ.. elehh,, stakat kdai cd cikai dah nak kecohh!! kedai cd lain yg gah2 name dowg kat lua tuh,, xde lak cam ni.. ko ni stakat kdai cd cap ayam jeerrr!!!! wat muke cam ktrg xnak bayar lakk!!! eeeiiii,, rse nak lempar je vcd2 tuh kat muke dowg sume tuhh!! bajett cun lak!! seb bek vcd ori,, klu x, da lme baling!!
kesimpulannye,, klu korg pnah bhadapan ngan mnde2 cmni,, xyah jejakkan lg kaki korg kat situ if bnyk lg pilihan lain kat luarr.. biar ajar skiitt org2 camni..!!!~

8 comments:

Intan *Schaghinach* said...

lagi satu, aku x suka kalau aku masuk kedai then ada pulak yang mengikut dari belakang cam stalker cum paparazzi...

babysitter said...

ala2 ko tuh artis glemer la ye;p hehehehe..

Shahrysham said...

i lagi teruk, mane2 i pegi, cam semua mata memandang.
public figure katakan~
huhihuhihuhi~

babysitter said...

bluuweeekksss~ ;p

white witch said...

alamk...
mual plak rs prut dgr statement tue~
hehehe...
len kali sound je..
meh nk ajar...
"hello....cantekk sgt ke sy??"
sure die blah...
or silap haribln...
die bls..."ada aku kesah~"
hehehe...
bru pdn muke bersama~
hehehehe....

babysitter said...

mual rse prut??
aiikk,, pmbawakan budak ke?!!
hahahahahhaahaha;p

white witch said...

pun boleyyyy~

babysitter said...

huuu, xsbrnye nk jd mkcik..hahaaha..tibe jahh..
cpat2la kawen ye!!hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

30 October 2008

x suke!!

eeiiii.. x suke tau!!! menyampah pun ade...
x suke tau bile kt masuk kat mne2 kedai utk bli barang,, then org kedai wat muke tenuk seolah2 cam kt ni xde duit je nak bli.,..
"hello,, ko pun aku boleh bli tau!!!! tp cume x hingin je!! ntah laku ke x ko tuh.."
klu nak treat customer,, treat la dengan senyuman ..cewaahh.. tp btul pe..dowg ni mesti x blaja abes kat skolah ni.. tu yg xde nilai2 murni.. tu lah,, mak ayah swuh gi skolahh ngelat.. lari ikut boypren la.. pastuh lari gi lombok.. pe kaitan??!!
arrggghhh geram lagi.. bukan stakat 1 kedai.. 2 kedai lg tau smalam yg de muke tenuk jge kaunter & yg jd
salesgirl!!

  • situasi kedai 1 (ecehh,, trase nak nyanyi lagu situasi, bunkface plak dahh!!) : kedai t-shirt je pon.. t-shirt kat situ mmg cun2 n kewl sgt.. tp tgk kedai tuh mcm xde seri, bak kate makcik2 gerai kat bali yg suke rebut2 pelanggan, " nggak ada pelaris nyerr!! "patutlah mcm x laku kedai tuh.. yg keje kat kdai tuh wat muke ngantuk pastuh mcm bengang2 time ktrg dtg kdai die.. hek ellleehh,, klu nak tdo balik umah arr,, tutup kedai pastuh tido lah forever n ever!!!! senang cite!! kt bukannye dtg kat bilik tdo die yg smpai die nk bengang2!! org dtg nak bg duit lg kat die.. tu pun susah ke!! trus xde selera nak bli tshirt bittersweet yg kool gile tuh!! bersepah lg kedai kat lua yg jual!! bukan kdai ko je la!! mmg sah sok lusa kdai tuh xde org dtG!!
  • situasi kedai 2 :
    ni lg satuHHh.. melibatkan salesgirl n jge kaunter gak..tp semua yg berlaku hari ni adlh mlibatkan pnjual yg tdiri drpd kalangan kaum pompuan ye adek2!!!
    oooiii,, xkan sume menopos kotttt!!! org yg dah menopos pn x mcm dowg ni!! kedai cd ni lg ahh.. suke hati la ktrg nak duk bpe lame kat kedai tuh.. bukannye ktrg x nak bli pape.. ingat klu nak bli vcd,, trus amik bnyk2 pastuh byr ke!! hotakk luu!! mestilahh org nak cri dlu vcd feveret,, sure la lame skiit!! bukannye ktrg duduk smpai satu hari kat situ.. elehh,, stakat kdai cd cikai dah nak kecohh!! kedai cd lain yg gah2 name dowg kat lua tuh,, xde lak cam ni.. ko ni stakat kdai cd cap ayam jeerrr!!!! wat muke cam ktrg xnak bayar lakk!!! eeeiiii,, rse nak lempar je vcd2 tuh kat muke dowg sume tuhh!! bajett cun lak!! seb bek vcd ori,, klu x, da lme baling!!
kesimpulannye,, klu korg pnah bhadapan ngan mnde2 cmni,, xyah jejakkan lg kaki korg kat situ if bnyk lg pilihan lain kat luarr.. biar ajar skiitt org2 camni..!!!~

8 comments:

Intan *Schaghinach* said...

lagi satu, aku x suka kalau aku masuk kedai then ada pulak yang mengikut dari belakang cam stalker cum paparazzi...

babysitter said...

ala2 ko tuh artis glemer la ye;p hehehehe..

Shahrysham said...

i lagi teruk, mane2 i pegi, cam semua mata memandang.
public figure katakan~
huhihuhihuhi~

babysitter said...

bluuweeekksss~ ;p

white witch said...

alamk...
mual plak rs prut dgr statement tue~
hehehe...
len kali sound je..
meh nk ajar...
"hello....cantekk sgt ke sy??"
sure die blah...
or silap haribln...
die bls..."ada aku kesah~"
hehehe...
bru pdn muke bersama~
hehehehe....

babysitter said...

mual rse prut??
aiikk,, pmbawakan budak ke?!!
hahahahahhaahaha;p

white witch said...

pun boleyyyy~

babysitter said...

huuu, xsbrnye nk jd mkcik..hahaaha..tibe jahh..
cpat2la kawen ye!!hehehe