Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

29 October 2008

mulut manis


kisah mulut manis ni xde kaitan sama skali ngan puding marble yg manis di bawah..;p

korg pnah jumpe x ngn org yg mulut manis?? bukannye manis sbab makan gula2, tp yg suka mengeluarkan kata2 manis ..
org2 mcm ni sumtimes x leyh dipercayai langsung.. bile nak mintak tlg kat kt,, punye larr bnyk luah kata2 yg manis, baik2 belaka.. 'bodek'ology tahap ke-5 sgguh!! tp bile kt dah tlg die,, ya tuhan,, leyh lupe cam tuh jehh.. x ke mcm mempergunakan diri kita demi kepentingan diri dia sdiri..
then lg 1, org mulut manis ni,, die akan cari kita time die need je or time mmg prlukan p'tolongan sgt2 ahh kirenye..mmg x ikhlas lah nak mintak tlg.. mintak tlg pun wat mcm seolah2 kt ni org suruhan die.. ish2.. tp bile senang,, ingat pn x kat kt.. sakit nye hati klu bhadapan ngan manusia jenis camni.. pe tujuan dowg hidup kat dunia ni klu juz nak sakitkan hati org je.. ishh2,, x paham btul!!!

3 comments:

white witch said...

erm...
gosipp hot...
i pun x gemor bebenor org cenggitu~
nyampah i....
klu arr sume org cmtue...
hancus dunia yg indah nie...
wah gitew~
hehehe...
sbr erk dilla....
x rugi klu ko x kwn ngn org camtue...
untung lagik daa~

Shahrysham Kamran said...

kerana mulot
badan binasa
u ols!!!

babysitter said...

pasni klu nak kwn,, kne cek mulot sowg2 manis ke x!!! uuiihh.. statement.. jgn slh interpret plak ye;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 October 2008

mulut manis


kisah mulut manis ni xde kaitan sama skali ngan puding marble yg manis di bawah..;p

korg pnah jumpe x ngn org yg mulut manis?? bukannye manis sbab makan gula2, tp yg suka mengeluarkan kata2 manis ..
org2 mcm ni sumtimes x leyh dipercayai langsung.. bile nak mintak tlg kat kt,, punye larr bnyk luah kata2 yg manis, baik2 belaka.. 'bodek'ology tahap ke-5 sgguh!! tp bile kt dah tlg die,, ya tuhan,, leyh lupe cam tuh jehh.. x ke mcm mempergunakan diri kita demi kepentingan diri dia sdiri..
then lg 1, org mulut manis ni,, die akan cari kita time die need je or time mmg prlukan p'tolongan sgt2 ahh kirenye..mmg x ikhlas lah nak mintak tlg.. mintak tlg pun wat mcm seolah2 kt ni org suruhan die.. ish2.. tp bile senang,, ingat pn x kat kt.. sakit nye hati klu bhadapan ngan manusia jenis camni.. pe tujuan dowg hidup kat dunia ni klu juz nak sakitkan hati org je.. ishh2,, x paham btul!!!

3 comments:

white witch said...

erm...
gosipp hot...
i pun x gemor bebenor org cenggitu~
nyampah i....
klu arr sume org cmtue...
hancus dunia yg indah nie...
wah gitew~
hehehe...
sbr erk dilla....
x rugi klu ko x kwn ngn org camtue...
untung lagik daa~

Shahrysham Kamran said...

kerana mulot
badan binasa
u ols!!!

babysitter said...

pasni klu nak kwn,, kne cek mulot sowg2 manis ke x!!! uuiihh.. statement.. jgn slh interpret plak ye;p