Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

23 October 2008

true or x true??

true or dare??!!
wut goes in de circle, stays in de circle~

korg pnah main x mende ni.. hurmm.. main ni syokk.. dpat korek rahsia org lain & the worst is org lain pn dpat tau rahsia kt.. mlm ni, kbtulan, kt & lg 3 org member main ni pas masing2 xde feel utk wat asgmnt ..mule2 start ngan nak tau gosip latest psal dak batCh.. after dat, ktrg t'fikir utk luaskan skop pbincangan ktrG kpDa main true or dare..
abes2.. mmg abes .. rahsia demi rahsie da tbongkAr!!! waahh!!! bahaya !!..tetapi atas dasar percaya kat member2 ni, bnde yg agk segan utk diberitahu pn bleyh dibg tau kan..

sbnarnye bukan nak memalukan dri sendiri atau pn nk malukan org lain,,tp sbnrnye mnde ni sumtimes leyh mmbuatkan ktrg x bsangka buruk kat sumone & leyh share prasaan.. wlpn sumtimes mybe leyh mnyebabkn de sstgh pihak terase hati or tguris prasaan..tp xpe,, ni lah msenye utk reveal de truth n tahu kbnran.. i swear to tell de truth..hehehe..besttt!!
oops, my turn now~

tempat : kiz
masa : 12.30 mdnite- 2am

dalam kiraan 7 langkah, sume yg tlah diperkatakan dlm pmainan td akan lenyap dalam ingtan masing2... 1,2,3,4,5,6, & 7....

4 comments:

Shahrysham said...

teringat truth or dare versi port dickson..
haha, tau lelaki idaman bittersweet..
oppss!!!
dengan kiraan 1,2,3,4,5,6,7
da luperrr... ;)

babysitter said...

kt mne ade kne soklan lelaki idaman.. tu white witch..hahahahaha.. kt pn tau soklan yg kne kat ko..
oooppss!!!
1,2,3,4,5,6,7...
luperrr..tideekk la puleekk!!;p

white witch said...

oit...pe kes babit ak???
eleh dilla...
bkn soklan yg amy kn kt pd...
de kaitan ngn ko ke???
ala2 feeling bersalah kn??
hehehehe....
spe atr kowg yg men rituh???
x ajk pun ek...
hehehe;p

babysitter said...

trase cam klaka lak kan amy ble engat.. beselah,, jiwe remaja dlu2.. ecehh..mcm dah tue je.. papepun,, tuh secret kt berdue..hahhaahah

yg men rituh kt, mak donna, ajib timbaland ngn jovovich.. mule ngah wat family nye asgmnt.. tp termelencong laks..hehhe;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

23 October 2008

true or x true??

true or dare??!!
wut goes in de circle, stays in de circle~

korg pnah main x mende ni.. hurmm.. main ni syokk.. dpat korek rahsia org lain & the worst is org lain pn dpat tau rahsia kt.. mlm ni, kbtulan, kt & lg 3 org member main ni pas masing2 xde feel utk wat asgmnt ..mule2 start ngan nak tau gosip latest psal dak batCh.. after dat, ktrg t'fikir utk luaskan skop pbincangan ktrG kpDa main true or dare..
abes2.. mmg abes .. rahsia demi rahsie da tbongkAr!!! waahh!!! bahaya !!..tetapi atas dasar percaya kat member2 ni, bnde yg agk segan utk diberitahu pn bleyh dibg tau kan..

sbnarnye bukan nak memalukan dri sendiri atau pn nk malukan org lain,,tp sbnrnye mnde ni sumtimes leyh mmbuatkan ktrg x bsangka buruk kat sumone & leyh share prasaan.. wlpn sumtimes mybe leyh mnyebabkn de sstgh pihak terase hati or tguris prasaan..tp xpe,, ni lah msenye utk reveal de truth n tahu kbnran.. i swear to tell de truth..hehehe..besttt!!
oops, my turn now~

tempat : kiz
masa : 12.30 mdnite- 2am

dalam kiraan 7 langkah, sume yg tlah diperkatakan dlm pmainan td akan lenyap dalam ingtan masing2... 1,2,3,4,5,6, & 7....

4 comments:

Shahrysham said...

teringat truth or dare versi port dickson..
haha, tau lelaki idaman bittersweet..
oppss!!!
dengan kiraan 1,2,3,4,5,6,7
da luperrr... ;)

babysitter said...

kt mne ade kne soklan lelaki idaman.. tu white witch..hahahahaha.. kt pn tau soklan yg kne kat ko..
oooppss!!!
1,2,3,4,5,6,7...
luperrr..tideekk la puleekk!!;p

white witch said...

oit...pe kes babit ak???
eleh dilla...
bkn soklan yg amy kn kt pd...
de kaitan ngn ko ke???
ala2 feeling bersalah kn??
hehehehe....
spe atr kowg yg men rituh???
x ajk pun ek...
hehehe;p

babysitter said...

trase cam klaka lak kan amy ble engat.. beselah,, jiwe remaja dlu2.. ecehh..mcm dah tue je.. papepun,, tuh secret kt berdue..hahhaahah

yg men rituh kt, mak donna, ajib timbaland ngn jovovich.. mule ngah wat family nye asgmnt.. tp termelencong laks..hehhe;p