Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

26 June 2012

photobook murah !

minggu lepas dah dapat my 1st PHOTOBOOK :)
hasilnya memang sangat memuaskan. sebelum ni selalu kalau dah tangkap gambar, mesti cuci gambar style biasa je. tapi kali ni, saja nak buat kelainan sikit sebab tak pernah cuba buat photobook ni.. 
dapat tau pasal photobook ni pun sebab rajin search kat internet untuk tahu tempat2 cuci gambar yang murah.. tiba-tiba ada nampak kupon untuk photobook kat DEALMATES.. photobook yang asal harga RM210, tapi ada offer beli dengan harga RM 69 je.. murah betul.. 68% diskaun tuh..!! 

so, kt pun buat decision untuk beli kupon photobook dari DEALMATES ni. x cuba x tahu kan.. 
beli kupon kat DEALMATES untuk photobook dari PHOTOBOOKMART ni senang.. online je.. dah beli nanti, dia akan bagi email sahkan.. 
*tapi nak beli kupon ni kena cepat.. ada tempoh2 dia.. kalau dah terlepas, kenalah tunggu & mengharap kalau2 ada lagi kupon untuk photobook dari syarikat2/kedai2 lain pulak*

  
& lepas tu, kt pun pergi website PHOTOBOOKMART & download software editor untuk edit photobook yang kt nak tempah tu.. yang best nya, photobook yang kt nak, kt boleh edit sendiri.. nak letak gambar apa, style apa, size gambar macam mana & background pun kt boleh pilih sendiri.. template semua dah disediakan..  SENANG!

lepas dah siap edit semua, send ke photobookmart melalui software yg kt edit tadi *jangan risau, bila kt dah beli kupon ni, dia akan bagi manual kat email kt utk macam mana nak redeem kupon & nak purchase guna kupon.* 

bila dah send draft tuh, kt boleh track order status kat website photobookmart: www.photobookmart.com/status

then,dalam masa seminggu lebih je, kt dah dapat photobook yg kt beli!!
kt pilih untuk x nak collect photobook sendiri, tapi mintak dorg kurier (kena bayar posting RM 10 je)
*yeayyy!! happy!!*


ni photobook Debossed Hardcover 
size: Medium Portrait 8.5 x 11”








photobook ni ada 40 muka surat.. kalau nak tambah pages, boleh,, tapi kena top up duit lah.. hehe..  

susunan gambar pun buat sendiri tau !!
;) 
Sebenarnya, ni photobook edisi babies :) untuk sepupu2 ku yang comel lote.. paksu & maksu kt mintak kt buatkan album gambar utk anak2 diorg *x kesah style apa*
bila kt dah bagi photobook ni,, kt lega sebab diorg hepi dgn hasilnya :) yeayyy!

p/s: macam ada kupon photobook murah lagilah.. tapi kali ni kat GROUPON[sila klik utk terus ke link photobook yang murah ni] jenis photobook yang softcover pulak..RM 39 berbanding harga asal RM 75.. tinggal lagi 1 hari 8 jam 37 minit sebelum tawaran diskaun ni ditutup..hurmm, macam nak beli je..hehehe
*kt selalu tgk kupon2 murah ni dekat website bigsale.com.my*


Ke laman web berkaitan :-
  1. BIGSALE
  2. DEALMATES
  3. GROUPON
  4. PHOTOBOOKMART MALAYSIA

4 comments:

~~faizatul akma~~ said...

wah..dilla..comel tu..kite pon rase mcm nk beli jugak..hehehe..=)

Dilla Raffe said...

hehe..yang best sebab dalam photobook ni boleh masukkan text & boleh edit ikut suka ;)

~~faizatul akma~~ said...

wah...menarik tu...mmg best kalo boleh edit sendiri..nanti kite nk try beli gak la..hehehe~

Dilla Raffe said...

yeah.. sila2 beli.. skang tgh ada promotion utk yang softcover.. agaknya klu softcover ni mcm cover magazine kot.. cer tgk kat link yg kt bg tu.. hehe ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

26 June 2012

photobook murah !

minggu lepas dah dapat my 1st PHOTOBOOK :)
hasilnya memang sangat memuaskan. sebelum ni selalu kalau dah tangkap gambar, mesti cuci gambar style biasa je. tapi kali ni, saja nak buat kelainan sikit sebab tak pernah cuba buat photobook ni.. 
dapat tau pasal photobook ni pun sebab rajin search kat internet untuk tahu tempat2 cuci gambar yang murah.. tiba-tiba ada nampak kupon untuk photobook kat DEALMATES.. photobook yang asal harga RM210, tapi ada offer beli dengan harga RM 69 je.. murah betul.. 68% diskaun tuh..!! 

so, kt pun buat decision untuk beli kupon photobook dari DEALMATES ni. x cuba x tahu kan.. 
beli kupon kat DEALMATES untuk photobook dari PHOTOBOOKMART ni senang.. online je.. dah beli nanti, dia akan bagi email sahkan.. 
*tapi nak beli kupon ni kena cepat.. ada tempoh2 dia.. kalau dah terlepas, kenalah tunggu & mengharap kalau2 ada lagi kupon untuk photobook dari syarikat2/kedai2 lain pulak*

  
& lepas tu, kt pun pergi website PHOTOBOOKMART & download software editor untuk edit photobook yang kt nak tempah tu.. yang best nya, photobook yang kt nak, kt boleh edit sendiri.. nak letak gambar apa, style apa, size gambar macam mana & background pun kt boleh pilih sendiri.. template semua dah disediakan..  SENANG!

lepas dah siap edit semua, send ke photobookmart melalui software yg kt edit tadi *jangan risau, bila kt dah beli kupon ni, dia akan bagi manual kat email kt utk macam mana nak redeem kupon & nak purchase guna kupon.* 

bila dah send draft tuh, kt boleh track order status kat website photobookmart: www.photobookmart.com/status

then,dalam masa seminggu lebih je, kt dah dapat photobook yg kt beli!!
kt pilih untuk x nak collect photobook sendiri, tapi mintak dorg kurier (kena bayar posting RM 10 je)
*yeayyy!! happy!!*


ni photobook Debossed Hardcover 
size: Medium Portrait 8.5 x 11”








photobook ni ada 40 muka surat.. kalau nak tambah pages, boleh,, tapi kena top up duit lah.. hehe..  

susunan gambar pun buat sendiri tau !!
;) 
Sebenarnya, ni photobook edisi babies :) untuk sepupu2 ku yang comel lote.. paksu & maksu kt mintak kt buatkan album gambar utk anak2 diorg *x kesah style apa*
bila kt dah bagi photobook ni,, kt lega sebab diorg hepi dgn hasilnya :) yeayyy!

p/s: macam ada kupon photobook murah lagilah.. tapi kali ni kat GROUPON[sila klik utk terus ke link photobook yang murah ni] jenis photobook yang softcover pulak..RM 39 berbanding harga asal RM 75.. tinggal lagi 1 hari 8 jam 37 minit sebelum tawaran diskaun ni ditutup..hurmm, macam nak beli je..hehehe
*kt selalu tgk kupon2 murah ni dekat website bigsale.com.my*


Ke laman web berkaitan :-
  1. BIGSALE
  2. DEALMATES
  3. GROUPON
  4. PHOTOBOOKMART MALAYSIA

4 comments:

~~faizatul akma~~ said...

wah..dilla..comel tu..kite pon rase mcm nk beli jugak..hehehe..=)

Dilla Raffe said...

hehe..yang best sebab dalam photobook ni boleh masukkan text & boleh edit ikut suka ;)

~~faizatul akma~~ said...

wah...menarik tu...mmg best kalo boleh edit sendiri..nanti kite nk try beli gak la..hehehe~

Dilla Raffe said...

yeah.. sila2 beli.. skang tgh ada promotion utk yang softcover.. agaknya klu softcover ni mcm cover magazine kot.. cer tgk kat link yg kt bg tu.. hehe ;)