Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

25 November 2010

Hiburan semata2

tibe2 rase nak tulis pasal 'Siti Nurhaliza tarik diri dari Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010'. 
tadi tgk berita ni kat Gala tv..
hurm.. mesti ramai peminat die yg kecewa. yelah, mesti dorg nak tgk Siti dpt Anugerah Bintang Paling Popular utk kali yg ke-8 pulak kan..  

sebenarnye x terkejut sgt pun bila die kate nak tarik diri ni.. sebab sebelum2 ni pon mcm terdengar2 yg die kate nak tarik diri..tapi bile tgk,, ade je lg pencalonan.. but dis time, die kate mmg muktamad.. maknenye tahun ni akan ade muke baru lah yg akan dapat Anugerah Bintang Paling fofular.. baguslerr.. bagi lah org lain pulak merase.. Siti pun dah ada tahap die yg tersendiri.. maintain kan aje..  bila Siti dah tarik diri, maknenye untuk ABPBH yg akan dtg pon die x dapat join sbg calon. Jadi penonton pulak dia lepas ni.. 

bg peminat2 setia Siti, xyah duk sedih2.. anugerah2 lain die still join jugak.. mcm AIM.. so, dun wori larr..

p/s: kt bukan lah kipas-susah-mati Siti.. tapi,, pernah gak beli kaset die.. kt support semua muzik malaysia yg bagus & sedap didengar x kesahlah daripada mana2 penyanyi sekalipun:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

25 November 2010

Hiburan semata2

tibe2 rase nak tulis pasal 'Siti Nurhaliza tarik diri dari Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010'. 
tadi tgk berita ni kat Gala tv..
hurm.. mesti ramai peminat die yg kecewa. yelah, mesti dorg nak tgk Siti dpt Anugerah Bintang Paling Popular utk kali yg ke-8 pulak kan..  

sebenarnye x terkejut sgt pun bila die kate nak tarik diri ni.. sebab sebelum2 ni pon mcm terdengar2 yg die kate nak tarik diri..tapi bile tgk,, ade je lg pencalonan.. but dis time, die kate mmg muktamad.. maknenye tahun ni akan ade muke baru lah yg akan dapat Anugerah Bintang Paling fofular.. baguslerr.. bagi lah org lain pulak merase.. Siti pun dah ada tahap die yg tersendiri.. maintain kan aje..  bila Siti dah tarik diri, maknenye untuk ABPBH yg akan dtg pon die x dapat join sbg calon. Jadi penonton pulak dia lepas ni.. 

bg peminat2 setia Siti, xyah duk sedih2.. anugerah2 lain die still join jugak.. mcm AIM.. so, dun wori larr..

p/s: kt bukan lah kipas-susah-mati Siti.. tapi,, pernah gak beli kaset die.. kt support semua muzik malaysia yg bagus & sedap didengar x kesahlah daripada mana2 penyanyi sekalipun:)

No comments: