Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

26 November 2010

mari tengok SPONTAN


SPONTAN, rancangan tv yg sgt kelakar & baik utk hilangkan tekanan ye sbb kt akan gelak sepanjang masa klu tgk cite ni.. utk yg musim pertama ade Afdlin,Arwah Din, Zizan,Douglas Lim, Sharifah Shahira & pelawak2 yg lain..rancangan ni kat Astro Warna la tapi..

kt mungkin agak ketinggalan sikit pasal rancangan SPONTAN ni.. semuanya disebabkan kt x de channel astro warna. x subscribe pun.. yelah, sebab ada astro chanel yg basic pun cukuplah + ada channel sukan (utk tgk match bola).. ada channel banyak2 pun xde sape nak tgk kat rumah ni.. ibu n abah keje..adik2 kat asrama.. tggal lah adek bongsu sorg kat umah.. bukannye die nak tgk tv sgt pon.. ada channel astro bnyk2 pon tapi kalau program kat tv asyik duk ulang banyak kali bende yg sama pon bosan jugak kan.. 

okay2, kembali kepada program SPONTAN ni (yg ni kalau ulang bnyk2 kali xpe sbb best)..
kt sebenarnya pernah jugak la tgk sebelum ni.. mmg ketawa berguling2 kat umah sewa (tgk ngan housemate).. ketawa x ingat dunia.. mmg boleh ketawa sampai nanges kadang2 tuh.. yg x boleh blah, pnah skali mmber kt nak semput dah lepas gelak sakan tgk SPONTAN.. hahaha.. tp ktrg baru tgk yg musim pertama nye.. yg ade Arwah Din Beramboi.. lawak die mmg bg kt yg terBAEK lah antara semua.. slumber je.. salute sgt kat die!!!..

ni pon tadi duk cari SPONTAN kat youtube.. susah sgt nak tgk kat youtube ni sbb kalau internet lambat,,mesti sekat2.. so, download adalah cara yg terbaik.. hehehe,. naseb baek jumpa BLOG yg ade koleksi spontan.. senang sikit nak tgk sbb dalam blog ni susun ikut episod.. tapi ade yg musim pertama je (yg ni pon dah bnyk utk di tgk dlm 1 mlm) 
musim kedua nye x tgk lagi.. nanti nak cari jugak lah .. 

dalam SPONTAN musim pertama kan, segmen yg paling best bg kt adalah Pemberita Berkepala 3 & alih suara.. mmg pecah perut kalau tgk beb.. haha.. skang dah pukul 3 pagi,, tapi still nak sambung tgk lagii.. choww~

*ni antara sedutan SPONTAN yg best..check it out*
video

p/s: Al-fatihah utk yg telah tiada~








No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

26 November 2010

mari tengok SPONTAN


SPONTAN, rancangan tv yg sgt kelakar & baik utk hilangkan tekanan ye sbb kt akan gelak sepanjang masa klu tgk cite ni.. utk yg musim pertama ade Afdlin,Arwah Din, Zizan,Douglas Lim, Sharifah Shahira & pelawak2 yg lain..rancangan ni kat Astro Warna la tapi..

kt mungkin agak ketinggalan sikit pasal rancangan SPONTAN ni.. semuanya disebabkan kt x de channel astro warna. x subscribe pun.. yelah, sebab ada astro chanel yg basic pun cukuplah + ada channel sukan (utk tgk match bola).. ada channel banyak2 pun xde sape nak tgk kat rumah ni.. ibu n abah keje..adik2 kat asrama.. tggal lah adek bongsu sorg kat umah.. bukannye die nak tgk tv sgt pon.. ada channel astro bnyk2 pon tapi kalau program kat tv asyik duk ulang banyak kali bende yg sama pon bosan jugak kan.. 

okay2, kembali kepada program SPONTAN ni (yg ni kalau ulang bnyk2 kali xpe sbb best)..
kt sebenarnya pernah jugak la tgk sebelum ni.. mmg ketawa berguling2 kat umah sewa (tgk ngan housemate).. ketawa x ingat dunia.. mmg boleh ketawa sampai nanges kadang2 tuh.. yg x boleh blah, pnah skali mmber kt nak semput dah lepas gelak sakan tgk SPONTAN.. hahaha.. tp ktrg baru tgk yg musim pertama nye.. yg ade Arwah Din Beramboi.. lawak die mmg bg kt yg terBAEK lah antara semua.. slumber je.. salute sgt kat die!!!..

ni pon tadi duk cari SPONTAN kat youtube.. susah sgt nak tgk kat youtube ni sbb kalau internet lambat,,mesti sekat2.. so, download adalah cara yg terbaik.. hehehe,. naseb baek jumpa BLOG yg ade koleksi spontan.. senang sikit nak tgk sbb dalam blog ni susun ikut episod.. tapi ade yg musim pertama je (yg ni pon dah bnyk utk di tgk dlm 1 mlm) 
musim kedua nye x tgk lagi.. nanti nak cari jugak lah .. 

dalam SPONTAN musim pertama kan, segmen yg paling best bg kt adalah Pemberita Berkepala 3 & alih suara.. mmg pecah perut kalau tgk beb.. haha.. skang dah pukul 3 pagi,, tapi still nak sambung tgk lagii.. choww~

*ni antara sedutan SPONTAN yg best..check it out*
video

p/s: Al-fatihah utk yg telah tiada~








No comments: