Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

28 June 2010

England kalah?!!

 England v Germany
 (1-4)
bila dua pasukan pilihan bertembung dlm pusingan kalah mati, of course 1 je yg akan layak gi next round kan.. tulah yg jadi bile England v Jerman.. kecewa gak lah bila england kalah 4-1 (wlpn dlm world cup my feveret team adalah Belanda ttpi dah kate suke tgk EPL kan,, sure nak tgk gak dorg dpt gi at least semi-final)..  masa 1 st half ada kontroversi gol sikit..gol lampard yg sepatutnya dikira masuk tapi x dikira sbb linesman x nampak *bola laju sgt masuk gol n melantun  kluar balik* ,huh.. pe nak buat kan.., (lepas ni fifa kne letak linesman kat blakang gawang gol pulak) tapi 2 nd half nampak sangat England nyer defend mmg sgt2 poor lah wlpn dpt kt tgk posession ball banyak kat dorg.. tulah main passing2 banyak sangat patutnya banyakkan attack jerr..haiiyoo.. jerman lak pandai wat perangkap.. asal corner kick england jer,,klu bola terlepas, jerman cepat2 rampas bola tuh n bawak lari .. pandai2.. apa2 pun, dlm game ni, rooney mcm hilang rentak jerr..apa sudah jadi eh~  


                                               sumber gambar: berita harian



info terkini:

Germany akan jumpa ngan Argentina dlm quarter final...*sebab Argentina kalahkan Mexico 3-1..gol dorg pon ada kontroversi sikit coz masa 1st gol by Tevez, rasenye dia offside..tapi referee kata gol dikira..*

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

28 June 2010

England kalah?!!

 England v Germany
 (1-4)
bila dua pasukan pilihan bertembung dlm pusingan kalah mati, of course 1 je yg akan layak gi next round kan.. tulah yg jadi bile England v Jerman.. kecewa gak lah bila england kalah 4-1 (wlpn dlm world cup my feveret team adalah Belanda ttpi dah kate suke tgk EPL kan,, sure nak tgk gak dorg dpt gi at least semi-final)..  masa 1 st half ada kontroversi gol sikit..gol lampard yg sepatutnya dikira masuk tapi x dikira sbb linesman x nampak *bola laju sgt masuk gol n melantun  kluar balik* ,huh.. pe nak buat kan.., (lepas ni fifa kne letak linesman kat blakang gawang gol pulak) tapi 2 nd half nampak sangat England nyer defend mmg sgt2 poor lah wlpn dpt kt tgk posession ball banyak kat dorg.. tulah main passing2 banyak sangat patutnya banyakkan attack jerr..haiiyoo.. jerman lak pandai wat perangkap.. asal corner kick england jer,,klu bola terlepas, jerman cepat2 rampas bola tuh n bawak lari .. pandai2.. apa2 pun, dlm game ni, rooney mcm hilang rentak jerr..apa sudah jadi eh~  


                                               sumber gambar: berita harian



info terkini:

Germany akan jumpa ngan Argentina dlm quarter final...*sebab Argentina kalahkan Mexico 3-1..gol dorg pon ada kontroversi sikit coz masa 1st gol by Tevez, rasenye dia offside..tapi referee kata gol dikira..*

No comments: