Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

29 June 2010

Netherlands v Slovakia

Netherlands v Slovakia
(2-1)

thanks to Arjen Robben yg jaringkan gol 1st masa minit ke-18.. hari ni barulah dia dapat main masa 1st half..yelah, disebabkan dia x berapa fit sebelum ni, so asyik jadi pemain substitute jerr.. gol ke-2 masa minit ke-80.. gol ni hasil dari sikap Kuyt yg tak selfish langsung utk nak jaringkan gol sorg2 coz dia pass bola to Sneijder utk golkan.. bagus2.. bukannye macam sesetengah pemain tuh *x kesah la mana2 team*,, klu depan gol, asyik nak bolot bola utk dia sorg jerr.. pastuh, mnyesal sebab x dapat golkan..hehe.. tapi game ni, oranje macam kurang agresif sikit larr..~ Slovakia pulak saat2 terakhir b4 wisel tamat, dowg dapatlah pulak amek penalti sebab si goalkeeper oranje ter'cemas' sikit kat dpn gol tadi,, free2 je die dapat kad kuning... Vittek yg amik penalti utk Slovakia n dapat lah 1 gol untuk Slovakia.. xpelah,, bagilah 1 gol tuh kat dowg sebab ni dah pusingan kalah mati n dah sah2 oranje menang.. :) lepas ni oranje akan jumpa samada brazil or chile.. wooo~

                                                    men of the match: kuyt & sneijder

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 June 2010

Netherlands v Slovakia

Netherlands v Slovakia
(2-1)

thanks to Arjen Robben yg jaringkan gol 1st masa minit ke-18.. hari ni barulah dia dapat main masa 1st half..yelah, disebabkan dia x berapa fit sebelum ni, so asyik jadi pemain substitute jerr.. gol ke-2 masa minit ke-80.. gol ni hasil dari sikap Kuyt yg tak selfish langsung utk nak jaringkan gol sorg2 coz dia pass bola to Sneijder utk golkan.. bagus2.. bukannye macam sesetengah pemain tuh *x kesah la mana2 team*,, klu depan gol, asyik nak bolot bola utk dia sorg jerr.. pastuh, mnyesal sebab x dapat golkan..hehe.. tapi game ni, oranje macam kurang agresif sikit larr..~ Slovakia pulak saat2 terakhir b4 wisel tamat, dowg dapatlah pulak amek penalti sebab si goalkeeper oranje ter'cemas' sikit kat dpn gol tadi,, free2 je die dapat kad kuning... Vittek yg amik penalti utk Slovakia n dapat lah 1 gol untuk Slovakia.. xpelah,, bagilah 1 gol tuh kat dowg sebab ni dah pusingan kalah mati n dah sah2 oranje menang.. :) lepas ni oranje akan jumpa samada brazil or chile.. wooo~

                                                    men of the match: kuyt & sneijder

No comments: