Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

12 June 2010

result bola

lupe pulak nak update match malam tadi kaan..;

South Africa v Mexico (1-1)
Tshabalala jaring gol yg boleh dikatakan cantik jugak larr utk africa & gol tuh juga menjadi gol sulung untuk Fifa World Cup 2010!! (minit ke-55).. then, Mexico samakan jaringan hasil sepakan Rafael Marquez..

btw, sukelah tgk Santos(Mexico) main.. agak bagus jugak la dia ni.. :)

France & Uruguay (0-0)
Evra (MU) jadi kapten France kali ni..ingatkan Henry yg jadi.. bnyk cubaan nak gol tapi x menjadi.. dua2 sama kuat.. defend uruguay pun bagus.. patutnya France amik kesempatan bila Uruguay kurang sorg pemain sbb kena red card tapi peluang tuh dowg sia-siakan.. apa-apa pun,, tunggu game lepas ni pulak :))

p/s: hari minggu ni je lah ramai dapat tgk bnyk match..klu hari biasa mst tak berpeluang sbb hari esoknye bekerja..kang mata lebam pulak bangun awal2 pagi..hehe..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

12 June 2010

result bola

lupe pulak nak update match malam tadi kaan..;

South Africa v Mexico (1-1)
Tshabalala jaring gol yg boleh dikatakan cantik jugak larr utk africa & gol tuh juga menjadi gol sulung untuk Fifa World Cup 2010!! (minit ke-55).. then, Mexico samakan jaringan hasil sepakan Rafael Marquez..

btw, sukelah tgk Santos(Mexico) main.. agak bagus jugak la dia ni.. :)

France & Uruguay (0-0)
Evra (MU) jadi kapten France kali ni..ingatkan Henry yg jadi.. bnyk cubaan nak gol tapi x menjadi.. dua2 sama kuat.. defend uruguay pun bagus.. patutnya France amik kesempatan bila Uruguay kurang sorg pemain sbb kena red card tapi peluang tuh dowg sia-siakan.. apa-apa pun,, tunggu game lepas ni pulak :))

p/s: hari minggu ni je lah ramai dapat tgk bnyk match..klu hari biasa mst tak berpeluang sbb hari esoknye bekerja..kang mata lebam pulak bangun awal2 pagi..hehe..

No comments: