Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

17 June 2010

Spain v Switzerland


Spain v Switzerland
(0-1) 
pada separuh masa pertama, dapat kt tgk yg game ni macam berat sebelah..bukan berat sebelah dari segi pengadilan perlawanan ke apa, tapi maksud kt penguasaan bola lebih kepada Spain. possession Spain lebih 60% rasenye and Switzerland pun banyak main defend je.. 

tapi, bila masuk 2nd half, Switzerland pun mula bangkit dari abu!!! (eyt,,tuh mcm tajuk lagu pulak =p) ..dorg pon dah banyakkan attack.. yelah,klu tak, si iker casillas boring jugak dok sorg2 kat gol tuh.. then, minit ke-52, agaknya defend Spain macam ada leka sikit (sebab dorg lebih pk nak menyerang),, Fernandes dapat skor goal untuk Switzerland.. Gol ni boleh dikatakan sbg gol berdarah, sebab muka Pique (Spain) ade luka sikit lah hasil dari kecoh2 kat depan gawang tadi >>b4 masuk gol (haiiyoo) .. Bile Torres masuk, bnyak gak die try rembat kat depan gol,,tapi malangnya asyik tersasar je.. David Villa pon same.. dah bukan rezeki, nak wat camne kan..

hepi betul Switzerland ye dapat kalahkan Spain..yelah,,ranking fifa 24 kalah kan yang nombor 2.. hebat tuh.. anyway, tahniah kat goalkeeper Switzerland, Benaglio, sbb cekap jugak lah dia ni.. :) btw, prasan jugak dalam match ni, Spain x de dapat kad kuning pun.. Switzerland kena sampai 4, nampak sangat dorg main bersungguh2 sgt.. berbaloi lah kirenye..

p/s: eh2, Torres potong rambut.. nampak lain..patut lah mcm x perasan dia tadi mase duk kat bangku simpanan tuh.. Puyol jugak yg still mengekalkan kekerintingan rambut die tuh.. hehe..i looiiike :)) 

                                             *Spain, tlg jgn salahkan Jabulani yerr ;)*

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

17 June 2010

Spain v Switzerland


Spain v Switzerland
(0-1) 
pada separuh masa pertama, dapat kt tgk yg game ni macam berat sebelah..bukan berat sebelah dari segi pengadilan perlawanan ke apa, tapi maksud kt penguasaan bola lebih kepada Spain. possession Spain lebih 60% rasenye and Switzerland pun banyak main defend je.. 

tapi, bila masuk 2nd half, Switzerland pun mula bangkit dari abu!!! (eyt,,tuh mcm tajuk lagu pulak =p) ..dorg pon dah banyakkan attack.. yelah,klu tak, si iker casillas boring jugak dok sorg2 kat gol tuh.. then, minit ke-52, agaknya defend Spain macam ada leka sikit (sebab dorg lebih pk nak menyerang),, Fernandes dapat skor goal untuk Switzerland.. Gol ni boleh dikatakan sbg gol berdarah, sebab muka Pique (Spain) ade luka sikit lah hasil dari kecoh2 kat depan gawang tadi >>b4 masuk gol (haiiyoo) .. Bile Torres masuk, bnyak gak die try rembat kat depan gol,,tapi malangnya asyik tersasar je.. David Villa pon same.. dah bukan rezeki, nak wat camne kan..

hepi betul Switzerland ye dapat kalahkan Spain..yelah,,ranking fifa 24 kalah kan yang nombor 2.. hebat tuh.. anyway, tahniah kat goalkeeper Switzerland, Benaglio, sbb cekap jugak lah dia ni.. :) btw, prasan jugak dalam match ni, Spain x de dapat kad kuning pun.. Switzerland kena sampai 4, nampak sangat dorg main bersungguh2 sgt.. berbaloi lah kirenye..

p/s: eh2, Torres potong rambut.. nampak lain..patut lah mcm x perasan dia tadi mase duk kat bangku simpanan tuh.. Puyol jugak yg still mengekalkan kekerintingan rambut die tuh.. hehe..i looiiike :)) 

                                             *Spain, tlg jgn salahkan Jabulani yerr ;)*

No comments: