Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

30 December 2010

dolly2 kata Aaaaaaaaa ^_^

tarikh  : 29/12/2010
tempat: pusat kesihatan (PK) ukm
event   : minggu kesihatan pergigian


pada suatu hari  lepas kelas habis (dalam agak2 pukul 10am), kt & amy terus bergegas gi PK.. bukan semata2 disebabkan hari ini(29/12) merupakan hari terakhir utk program minggu kesihatan pergigian, tapi ktrg pegi ke PK ni pun sebab kebetulan amy sakit gigi.. biasalah, bila umur dah 21thn ke atas, gigi yg last2 pun mulalah nak tumbuh.. so, amy sakit gigi lah *pendek cerita*..

sampai2 je kat PK, ada kaunter untuk daftar bagi pemeriksaan gigi percuma.. kt yg x sakit gigi ni pun ameklah kesempatan utk mendaftar sama *dah beberapa bulan x jmpe dentist u ols!!*.. lagipun bukan payah nak kua kan duit ke hape kan.. check je lah.. free pulak tuh.. ade sesetengah org takut ak jumpe dentist.. ala,, dorg bukannya makan orang pun.. hehe..
num giliran kt 1314..& num time tuh 1313.. kejap bebenor le nak tggu.. x sempat nak duduk pun.. best2!! pastuh, bile dah masuk jumpe doc gigi,, lagi le sekejap.. bukak mulut, cakap dalam hati "Dolly2 kata Aaaaaaa". paastuh, dah siap.. 
dapat cenderahati lagi tau.. best2!!

ni lah cenderahati nyerr :)

pastuh, tgh tggu amy siap check gigi,, tetibe datang sorg akak ni kat kt.. dia  tanya duk kat hostel atau dok luar.. & jawapanku tentulah dok luar kan.. then, dia cakap, berminat x nak join survey.. ada student2 pergigian ni tgh wat projek course dorg kot.. then die bagi pamphlet.. 

*lepas baca*
 
owh.. utk kajian sciencefund sugar *wat2 macam tau jerr* :-
dalam pamhplet ada soalan,

adakah anda;
  • berumur 20-59 tahun = yes
  • warganegara Malaysia = of course!!
  • tidak mengandung = mengandung lemak ada larr..;p
  • tidak memakai pendakap gigi = oh yeahhh
  • masih mmpunyai gigi asal = x dinafikan lagi
  • menetap di sekitar lembah klang = ye, ini tanah tumpah darahku~
dengan menjawab dalam hati soklan2 di atas, disebabkan semua jawapan kt positif, maka kt layak utk join sama dalam kajian ni.. jadi Responden la kirenye~
dalam projek ni, kt akan dapat tau tahap pengambilan gula, komposisi tubuh & status kerosakan gigi tau..macam2 la kena buat..selain jawab soalan survey,responden akan diamik ukuran ketinggian, berat *aiiiyaaakk*, ukuran pinggang *eerrrk*, pastuh ada check gigi lagi *tapi yg ni lagi details* dll..  
siap dapat 2 berus gigi & duit RM15 lagi tau!!!!! PERCUMA!! 
yahooo.. dapat duit belanja :)) yeaaayyyy!! terima kasih klinik gigi PK :))  hehehe..  
*promosi berakhir 29/12*

dalam sampul coklat tuh ada RM15.. kt x tipuuuuu~



 



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

30 December 2010

dolly2 kata Aaaaaaaaa ^_^

tarikh  : 29/12/2010
tempat: pusat kesihatan (PK) ukm
event   : minggu kesihatan pergigian


pada suatu hari  lepas kelas habis (dalam agak2 pukul 10am), kt & amy terus bergegas gi PK.. bukan semata2 disebabkan hari ini(29/12) merupakan hari terakhir utk program minggu kesihatan pergigian, tapi ktrg pegi ke PK ni pun sebab kebetulan amy sakit gigi.. biasalah, bila umur dah 21thn ke atas, gigi yg last2 pun mulalah nak tumbuh.. so, amy sakit gigi lah *pendek cerita*..

sampai2 je kat PK, ada kaunter untuk daftar bagi pemeriksaan gigi percuma.. kt yg x sakit gigi ni pun ameklah kesempatan utk mendaftar sama *dah beberapa bulan x jmpe dentist u ols!!*.. lagipun bukan payah nak kua kan duit ke hape kan.. check je lah.. free pulak tuh.. ade sesetengah org takut ak jumpe dentist.. ala,, dorg bukannya makan orang pun.. hehe..
num giliran kt 1314..& num time tuh 1313.. kejap bebenor le nak tggu.. x sempat nak duduk pun.. best2!! pastuh, bile dah masuk jumpe doc gigi,, lagi le sekejap.. bukak mulut, cakap dalam hati "Dolly2 kata Aaaaaaa". paastuh, dah siap.. 
dapat cenderahati lagi tau.. best2!!

ni lah cenderahati nyerr :)

pastuh, tgh tggu amy siap check gigi,, tetibe datang sorg akak ni kat kt.. dia  tanya duk kat hostel atau dok luar.. & jawapanku tentulah dok luar kan.. then, dia cakap, berminat x nak join survey.. ada student2 pergigian ni tgh wat projek course dorg kot.. then die bagi pamphlet.. 

*lepas baca*
 
owh.. utk kajian sciencefund sugar *wat2 macam tau jerr* :-
dalam pamhplet ada soalan,

adakah anda;
  • berumur 20-59 tahun = yes
  • warganegara Malaysia = of course!!
  • tidak mengandung = mengandung lemak ada larr..;p
  • tidak memakai pendakap gigi = oh yeahhh
  • masih mmpunyai gigi asal = x dinafikan lagi
  • menetap di sekitar lembah klang = ye, ini tanah tumpah darahku~
dengan menjawab dalam hati soklan2 di atas, disebabkan semua jawapan kt positif, maka kt layak utk join sama dalam kajian ni.. jadi Responden la kirenye~
dalam projek ni, kt akan dapat tau tahap pengambilan gula, komposisi tubuh & status kerosakan gigi tau..macam2 la kena buat..selain jawab soalan survey,responden akan diamik ukuran ketinggian, berat *aiiiyaaakk*, ukuran pinggang *eerrrk*, pastuh ada check gigi lagi *tapi yg ni lagi details* dll..  
siap dapat 2 berus gigi & duit RM15 lagi tau!!!!! PERCUMA!! 
yahooo.. dapat duit belanja :)) yeaaayyyy!! terima kasih klinik gigi PK :))  hehehe..  
*promosi berakhir 29/12*

dalam sampul coklat tuh ada RM15.. kt x tipuuuuu~



 



No comments: