Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

27 December 2010

majulah sukan untuk diri sendiri ;)


jam pada laptop dah menunjukkan pukul 1.20am.. tapi kenapa x nak tidur lagi.. otak dah pejam sebenarnya tapi mata masih celik lagi.. badan pun dah keletihan sebab agaknya penat berjoging berskipping & main getah a.k.a zero point  petang semalam (26dec).. ye, MAIN GETAH!!!:) permainan masa zaman2 oldskool dulu.. hahaha.. seronok main ngan member2 serumah.. tapi kt akui,, dah x dapat nak selincah & seaktif masa zaman kecik2 dulu.. pancit beb!!! hhehehe... badan ni x adalah lenguh sangat sebab sebelum main ada jugak buat warm up.. lagipun, badan ni x delah terkejut sangat sebab petang kelmarin baru je berjalan2 berjoging sekitar ukm.. nak mengamalkan gaya hidup sihat le katekan.. hehehe.. *azam baru ni*  almaklumlah, sejak duduk umah sewa kat luar u ni,, macam berat je badan ni nak gi berjoging or bersukan.. ade je alasan & benda nak dibuat.. macam manalah oksigen tu nak sampai ke otak.. jadi, harap2 azam baru kali ni menjadi.. x nak lah hangat2 tahi ayam jer.. ;p

balik je dari bersukan (main tali skipping n main getah pun sukan tau) petang semalam/26dec, terus terpacak pulak depan tv.. sebab apa??!! sebab final pertama Piala AFF Suzuki 2010 lerrr.. kan Malaysia v Indonesia.. memang meriah rumah sewa ni..*perempuan pun minat bola tau!!* asal bola kat depan gol jer, dah menjerit bagai nak rak.. bila bola masuk gol, menjerit pulak sampai nak hilang suara.. haha.. semangat lah katakan.. walaupun x pegi tengok dekat stadium bukit jalil, tapi semangat still membara2 gitu.. tahniah skuad Harimau Malaya!! membaham & meratah Laskar Garuda habis-habisan tadi!! 3-0 memang pencapaian yg membanggakan.. bola sepak malaysia makin meningkat naik..kembalikan lah zaman kegemilangan bola sepak negara seperti suatu masa dahulu.. apa2 pun, jangan terlampau leka sebab final terakhir belum lagi.. all the best Malaysia!! MALAYSIA MEMANG BOLEH!!! :)

p/s: agak kecewa dgn segelintir penyokong bola yg x btanggungjawab dgn mnggunakan laser sesuka hati kat stadium tadi .. tolonglah jangan memalukan negara sendiri.. be professional la brader~

btw, EPL masih tidak dilupakan sama sekali.. sempat lagi check dekat website Man Utd (click here)... sbb kalau tgk schedule, dorg turun lawan sunderland.. tapi xtaulah kalau2 game cancel lagi pasal salji ker, krismas ker.. bila bukak je website, terus tersenyum lebar.. MU menang ler:) 2-0.. Berbatov yg jaringkan dua2 gol..
malam ni memang malam yg best:)

nak tidur dengan lena.. okie ^_^ sekian~ 




2 comments:

~fisha~ said...

main getah!! huhuhu..fav.fisha tu dulu.hehehe..

btw, main galah panjang tau?... teehee~

Dilla Raffe said...

tp zmn skang, nak tgk budak2 main getah punyelah payah kan esp kat bandar2.. galah panjang pun sme.. masa kcik2 dulu,, bleh kate tiap2 ptg mesti main ngan jiran2.hehe.. tapi,, dah bkurun lama gak le x main ..dah lupe step skit2.. hehe..;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

27 December 2010

majulah sukan untuk diri sendiri ;)


jam pada laptop dah menunjukkan pukul 1.20am.. tapi kenapa x nak tidur lagi.. otak dah pejam sebenarnya tapi mata masih celik lagi.. badan pun dah keletihan sebab agaknya penat berjoging berskipping & main getah a.k.a zero point  petang semalam (26dec).. ye, MAIN GETAH!!!:) permainan masa zaman2 oldskool dulu.. hahaha.. seronok main ngan member2 serumah.. tapi kt akui,, dah x dapat nak selincah & seaktif masa zaman kecik2 dulu.. pancit beb!!! hhehehe... badan ni x adalah lenguh sangat sebab sebelum main ada jugak buat warm up.. lagipun, badan ni x delah terkejut sangat sebab petang kelmarin baru je berjalan2 berjoging sekitar ukm.. nak mengamalkan gaya hidup sihat le katekan.. hehehe.. *azam baru ni*  almaklumlah, sejak duduk umah sewa kat luar u ni,, macam berat je badan ni nak gi berjoging or bersukan.. ade je alasan & benda nak dibuat.. macam manalah oksigen tu nak sampai ke otak.. jadi, harap2 azam baru kali ni menjadi.. x nak lah hangat2 tahi ayam jer.. ;p

balik je dari bersukan (main tali skipping n main getah pun sukan tau) petang semalam/26dec, terus terpacak pulak depan tv.. sebab apa??!! sebab final pertama Piala AFF Suzuki 2010 lerrr.. kan Malaysia v Indonesia.. memang meriah rumah sewa ni..*perempuan pun minat bola tau!!* asal bola kat depan gol jer, dah menjerit bagai nak rak.. bila bola masuk gol, menjerit pulak sampai nak hilang suara.. haha.. semangat lah katakan.. walaupun x pegi tengok dekat stadium bukit jalil, tapi semangat still membara2 gitu.. tahniah skuad Harimau Malaya!! membaham & meratah Laskar Garuda habis-habisan tadi!! 3-0 memang pencapaian yg membanggakan.. bola sepak malaysia makin meningkat naik..kembalikan lah zaman kegemilangan bola sepak negara seperti suatu masa dahulu.. apa2 pun, jangan terlampau leka sebab final terakhir belum lagi.. all the best Malaysia!! MALAYSIA MEMANG BOLEH!!! :)

p/s: agak kecewa dgn segelintir penyokong bola yg x btanggungjawab dgn mnggunakan laser sesuka hati kat stadium tadi .. tolonglah jangan memalukan negara sendiri.. be professional la brader~

btw, EPL masih tidak dilupakan sama sekali.. sempat lagi check dekat website Man Utd (click here)... sbb kalau tgk schedule, dorg turun lawan sunderland.. tapi xtaulah kalau2 game cancel lagi pasal salji ker, krismas ker.. bila bukak je website, terus tersenyum lebar.. MU menang ler:) 2-0.. Berbatov yg jaringkan dua2 gol..
malam ni memang malam yg best:)

nak tidur dengan lena.. okie ^_^ sekian~ 




2 comments:

~fisha~ said...

main getah!! huhuhu..fav.fisha tu dulu.hehehe..

btw, main galah panjang tau?... teehee~

Dilla Raffe said...

tp zmn skang, nak tgk budak2 main getah punyelah payah kan esp kat bandar2.. galah panjang pun sme.. masa kcik2 dulu,, bleh kate tiap2 ptg mesti main ngan jiran2.hehe.. tapi,, dah bkurun lama gak le x main ..dah lupe step skit2.. hehe..;p