Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

18 December 2010

ke Cameron Highlands (2)

Ahad, 12/12/2010

Syok je tido kat Cameron Highlands ni.. nyamuk pon xde.. sejuk je.. baru lah boleh feeling2 musim sejuk kat Malaysia.. hehe.. pagi2 mandi air panas.. syok betul... 

waktu pagi di Cameron Highlands~

ibu, makcik (adik ibu), aniq & dilla~


lepas sume dah mandi2 & siap2 berkemas, ktrg pon check out terus.. sebabnye, senang nak gi berjalan2 lagi.. x yah patah balik nak amik barang kan..

bye bye Sri Intan~

destinasi ktrg hari ni adalah Agro Technology Park Cameron Highland.. tempat ni agak baru lagi.. & memang best utk pegi.. ade kebun strawberi, epal, anggur, tomato, kobis etc.. nak amek gambar pun best kat sini ;) 

Strawberi kalau celup dgn chocolate,, ermmm nyumm3:)

Aniq & strawberi:)

tomato~

ni labu air kalau x silap~

lavender pon ada~

 


then macam biase ktrg mesti pegi smokehouse.. stakat amek gambar kat luar je lah.. tapi x lama, kejap je sebab hujan pulak...  last pit stop ape lagi kalau bukan utk membeli-belah sayur-sayuran & tgk2 bunga kat kedai bunga~


bunga ohh bunga~

dah puas berjalan ktrg pon balek rumah dgn hati yg riang dan gumbira!! hehe^_^
sekian~

p/s: selamat ber 'cuti-cuti Malaysia' :)




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

18 December 2010

ke Cameron Highlands (2)

Ahad, 12/12/2010

Syok je tido kat Cameron Highlands ni.. nyamuk pon xde.. sejuk je.. baru lah boleh feeling2 musim sejuk kat Malaysia.. hehe.. pagi2 mandi air panas.. syok betul... 

waktu pagi di Cameron Highlands~

ibu, makcik (adik ibu), aniq & dilla~


lepas sume dah mandi2 & siap2 berkemas, ktrg pon check out terus.. sebabnye, senang nak gi berjalan2 lagi.. x yah patah balik nak amik barang kan..

bye bye Sri Intan~

destinasi ktrg hari ni adalah Agro Technology Park Cameron Highland.. tempat ni agak baru lagi.. & memang best utk pegi.. ade kebun strawberi, epal, anggur, tomato, kobis etc.. nak amek gambar pun best kat sini ;) 

Strawberi kalau celup dgn chocolate,, ermmm nyumm3:)

Aniq & strawberi:)

tomato~

ni labu air kalau x silap~

lavender pon ada~

 


then macam biase ktrg mesti pegi smokehouse.. stakat amek gambar kat luar je lah.. tapi x lama, kejap je sebab hujan pulak...  last pit stop ape lagi kalau bukan utk membeli-belah sayur-sayuran & tgk2 bunga kat kedai bunga~


bunga ohh bunga~

dah puas berjalan ktrg pon balek rumah dgn hati yg riang dan gumbira!! hehe^_^
sekian~

p/s: selamat ber 'cuti-cuti Malaysia' :)




No comments: