Pages

click here

Best Multimedia Player
For DivX, HD and AVC video, movie, audio, DVD, YouTube

30 December 2010

iheartmalaysia :)

berita yang paling menggembirakan seluruh rakyat Malaysia pada hari ini & akan menjadi penutup yang indah bagi tahun 2010 adalah apabila skuad Harimau Malaya (team bola sepak Malaysia) telah berjaya merangkul gelaran juara & dapat menjulang Piala AFF Suzuki 2010!!! hooo yeaaaahhhh!!

Tahniah K. Rajagopal, tahniah skuad bola sepak Malaysia, tahniah kepada semua penyokong, & tak lupa juga tahniah kepada pengkritik2 yg setia.. ahaks!!! tahniah juga kepada pasukan Indonesia.. permainan yg agak bagus walaupun ada banyak jugak terjahan dilakukan terhadap pemain malaysia.. btw, Bambang mmg ada style.. tapi, Safee Sali & shahrul idlan pun apa kurangnya,.. mmg best lah korg main.. Tahniah Safee sebab dapat penjaring terbanyak. mantap seh!! :) x lupa jugak kepada Apex.. dia mmg sayang bola :) hehe,.. 

walaupun untuk perlawanan final pertama kat Bukit Jalil tempoh hari, Malaysia dah menang besar 3-0 & kalau nak kalah/seri pada final kedua pun boleh sebenarnya, tapi jika dilihat di Stadium Bung Karno hari ni, nampak la yang team Malaysia still main dengan bersungguh2 & bukannya sambil lewa bagi memastikan kemenangan kekal di pihak kt.. Tahniah Malaysia.. improve kan lagi tahap permainan.. mana la tau, kalau2 ada rezeki, lepas ni dapat pulak masuk world cup kan.. *teringin jugak nak tgk* :)

Malaysia menang agregat 4-2

*gambar dari berita harian online*


p/s: PM siap isytiharkan jumaat ni (31hb) sbg cuti umum lagi :)) yeayy2

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

30 December 2010

iheartmalaysia :)

berita yang paling menggembirakan seluruh rakyat Malaysia pada hari ini & akan menjadi penutup yang indah bagi tahun 2010 adalah apabila skuad Harimau Malaya (team bola sepak Malaysia) telah berjaya merangkul gelaran juara & dapat menjulang Piala AFF Suzuki 2010!!! hooo yeaaaahhhh!!

Tahniah K. Rajagopal, tahniah skuad bola sepak Malaysia, tahniah kepada semua penyokong, & tak lupa juga tahniah kepada pengkritik2 yg setia.. ahaks!!! tahniah juga kepada pasukan Indonesia.. permainan yg agak bagus walaupun ada banyak jugak terjahan dilakukan terhadap pemain malaysia.. btw, Bambang mmg ada style.. tapi, Safee Sali & shahrul idlan pun apa kurangnya,.. mmg best lah korg main.. Tahniah Safee sebab dapat penjaring terbanyak. mantap seh!! :) x lupa jugak kepada Apex.. dia mmg sayang bola :) hehe,.. 

walaupun untuk perlawanan final pertama kat Bukit Jalil tempoh hari, Malaysia dah menang besar 3-0 & kalau nak kalah/seri pada final kedua pun boleh sebenarnya, tapi jika dilihat di Stadium Bung Karno hari ni, nampak la yang team Malaysia still main dengan bersungguh2 & bukannya sambil lewa bagi memastikan kemenangan kekal di pihak kt.. Tahniah Malaysia.. improve kan lagi tahap permainan.. mana la tau, kalau2 ada rezeki, lepas ni dapat pulak masuk world cup kan.. *teringin jugak nak tgk* :)

Malaysia menang agregat 4-2

*gambar dari berita harian online*


p/s: PM siap isytiharkan jumaat ni (31hb) sbg cuti umum lagi :)) yeayy2

No comments: